| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Plazma ili LCD u Tehnologija i Tehnika forumu; I to što kažeš, ma za naše tržište ti je sve manje više s dalekog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-09-05
Poruka: 19
![]() | Re: Plazma ili LCD I to što kažeš, ma za naše tržište ti je sve manje više s dalekog istoka, svejedno što piše nešto drugo. Ja sam se odlučio za Soni LCD i to Bravia. Kaže ekipa da je jako dobar, a uspoređujem sa Samsungom, i izgleda da je malo bolji, mada i oni su jako dobri. |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Plazma ili LCD Citat:
Gledao sam rewiev u nasoj HiFi mediji i engleskom HIFI choice-u te tamo isto pise da se rade te telke iskljucivo u njemackoj.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Plazma ili LCD Evo vidio sam malo stranicu Bang i Olfusen-a. Imaju neki slican stil ko Loewe, ali primjeti se razlika izmedju kineskih, japanskih i tih markica i europskih.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Plazma ili LCD Sto se tice zvuka, Loewe je svoje zvucnike samo osmislio, a napravila ih nije samo ta tvrtka nego su nastali u suradnji sa Boseom. Ja ih jos nisam imao priliku cuti, ali nagovaram tatu da kupi kucno kino, pa cu ih uskoro negdje ici poslusati. evo stranica tko razumije njemacki http://www.loewe.de/ eh da: P.S. Prije nego sam kupio ovu novu Loewe sto ju imam imao sam isto njihovu ali staru 28 godina. Slika je bila kao prvog dana, jer je koristila neke valvo tako nes ekrane koji su bili iznimno kvalitetni.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Plazma ili LCD Citat:
| |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Plazma ili LCD Loewe ne nabija cijene za bezveze, kod njega platis samo kvalitetu. Odnosno svaku kunu koju ulozis vrati ti se dobrim i ne bacas ju uzalud. Eto tata kupi telku katodnu obicnu i dao za nju 6500kn. A meni frendovi kazu imas Quadro u Metrou za 900kn. A LoL sta da ima kazem ... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, plazma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.