| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Plazma ili LCD u Tehnologija i Tehnika forumu; Pošto ja tu prodajem televizore,možda kažem koju pametnu i ja,lcd ima lošiju sliku,mada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| next best thing | Re: Plazma ili LCD Pošto ja tu prodajem televizore,možda kažem koju pametnu i ja,lcd ima lošiju sliku,mada je to relativno,jer ako nemate digitalni prijem slike,onda je sve to goli kurac,plazma ima bolju sliku ali kraći vijek trajanja,tak da ko voli nek izvoli.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
![]() | Re: Plazma ili LCD Citat:
a ako netko ne razumije....http://www.loewe-uk.com/ | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 9
![]() | Re: Plazma ili LCD savjetovao bih ti da si kupis plazmu jer ti je duplo bolja od lcd evo ti par razlog zasto plazma 1.bolja slika 2.jasnije boje.3. spoji digitalni resiver na tv da primas signal digitalne slike pa onda odluci sto je bolje |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 79
![]() | Re: Plazma ili LCD Plazma je puno losija i najlosija moguca varijanta.Svakako prednost LCD-u iako je katodna cijev jos uvjek kvalitetnija.Plazma ima veliku potrosnju,tako da se jako grije a stime se i vise kvari i manji joj je vjek trajanja.Lipse zvuci reci PLAZMA a i nekako je postalo glamurozno ali kod znalaca ispada smijesno. Zadnji Uredio splicanin : 14-03-07 u 16:03. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Plazma ili LCD teško je reći.. mislim da je tehnologija LCD danas u fazi laganog stagniranja. Jedino što se poboljšava je response time. međutim, danas se plazma čini popularnija, možda zbog činjenice da ljudi vole isprobati nešto drugo. laganu prednost dajem plazmi, netko je rekao da je to tehnologija budućnosti, a ja mislim da će i jedna i druga opstati.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: Plazma ili LCD Citat:
tesko je kupiti kad dojdes u trgovinu i stanes pred 50 ekrana neznas sta uzeti ,ali vjerujte mi da nijedna na koju sam naletio nema ovakve boje koje izbacuje pioneer prezadovoljan sam a najvaznije i prosao u to vrijeme dosta jeftinije jer je bila na nekom scontu tako dan je dan danas cak i skuplja | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Banned | Re: Plazma ili LCD baš sam danas išo gldat nešto u Ve-Mil i hrpe LCDa i Plazmi imaju ... na skoro svima (pogotovo onima veće dijagonale) piše "HD ready" .. koja prevara .. većina ih može vrtit 720p ... ali ne i 1080p / 1080i .. jednostavno nemaju rezoluciju za to ... kolko se sjećam, jedino su 3 bila pravi HD .. dakle da mogu ići na obje rezolucije ... neću ni komentirat da neki koji imaju stvarno posrane rezolucije imaju natpise da su HD ili se na njima vrte HD promo slike ... treba jako pazit ... dijagonala kurca ne znači, ako je rezolucija kriva ... dapače, što je veći, a manja rezolucija, to je i slika lošija ... mislim da ne treba ni govoriti da oni koji imaju pravu HD rezoluciju imaju i prejebenu sliku ... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Plazma ili LCD Ja strpljivo čekam da projektorski, koji su stvarna budućnost još malo ne pojeftine. Plazmu uopće ne smatram budućnošću nego ćorsokakom koji se sve više povlači pred projektorskim.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: lcd, plazma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

mislim da je tehnologija LCD danas u fazi laganog stagniranja. Jedino što se poboljšava je response time. međutim, danas se plazma čini popularnija, možda zbog činjenice da ljudi vole isprobati nešto drugo. laganu prednost dajem plazmi, netko je rekao da je to tehnologija budućnosti, a ja mislim da će i jedna i druga opstati.