| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Plazma TV Panasonic TH-37PV7P u Tehnologija i Tehnika forumu; pozz ljudi..par pitanja i par savjeta...ovako... značu i planu je kupnmja tv-a do 10k kuna.... i nasao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 54
![]() | Plazma TV Panasonic TH-37PV7P pozz ljudi..par pitanja i par savjeta...ovako... značu i planu je kupnmja tv-a do 10k kuna.... i nasao sam ovu plazmu od panasonica, kojeg svi hvale da radi skoro najbolje plazme.. sad mene jedino zanima u čemu je trik sa ovom plazmom od 94 cm kad se zna da je plazma min dimenzija (bar do sad bila) 107 cm ovo su podaci o tv-u Namjena Plazma TV Diagonala 37'' (94cm) Rezolucija 1024x768 Jakost (nije navedeno) Kontrast 8000:1 Format 16:9 Razmak piksela (nije navedeno) Vijek trajanja (nije navedeno) Tuner analogni Stalak stolni Zvučnici 2x10W Ulazi HDMI, SCART, Kompozitni, Komponentni, PC Izlazi (nije navedeno) Dimenzije 917x665x320 mm Težina 30 Kg kakva su vaša mišljenja, dal to uzet ili ne...jedni je hvale, drugi je pljuju..kazu da nevalja jer je to premala dimenzija za plazmu i da joj je kratki vjek trajanja jer ima previse plina a malo mjesta u ćelijama... ajde vi koji se kuzite u to reknite nesto o tome.. drugi izbor bio bilo philipsov LCD od također 94 cm udaljenos s koje gledam je nekih 3,2m tako da bi 107 bila malo prevelika... hvala
__________________ KREPAT MA NE MOLAT!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-07 Godina: 31
Poruka: 3
![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P Također me zanima ovaj model. Molim misljenja nekoga s iskustvom iz prve ruke Cijena je odlicna - 6299kn u hgspotu 42" model je neznatno skuplji 6999kn ali ja također gledam s 3m udaljenosti i mislim da je ovo prava dimenzija uz to bi na manjem ekranu, a istoj rezoluciji istog proizvodaca slika trebala biti bolja (ostrija) zbog manje tocke kao alternativu gledam SONY LCD 32", ali s obzirom da 90% gledam kablovski TV program i da nemam HDTV sadrzaja plazme rade puno bolji resampling na manje TV rezolucije i bolje "prikrivaju" artefakte u odnosu na LCDove |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P ja imam tu neku kablovsku, koja i nije bas kablovska...al slika je super...kad gledlam sa 3.5 m dosta je bistra i čista..nije bas HD al je jako dobra! puno bolja nego sta sam očekivao.. sliku na dvd-u mislim da nema smisla ni komentirat... jedino sta mislim mozda se prebacit na maxTV...kazu da oni imaju dosta dobar signal.... slika se jos da popravit sa digitalnim zemaljskim prijamnikom al na kabelskoj to ne funkcionira...
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P puno manje prikazuje greške! jako dobar TV...ja sam super zadovoljan.... gledo sam paralelno u ducanu sliku sa te plazme i lcd-a (100 hz!) i puno boja slika na plazmi...s time da večina lcd-a jos nije na 100hz... definitivno uzmi plazmu..
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P ma kaki panosonici,kake tosibe,sony i nista vise
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: panasonic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:35.