| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Plazma TV Panasonic TH-37PV7P u Tehnologija i Tehnika forumu; Koliko znam nema,jos to nije moguce... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-06 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 54
![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P ova plazma ima PC ulaz... @mirin979 odi u neki ducan di imas vise plazmi pa romatraj malo sliku na jednom panasonicu ili pioneeru ili smeču od sonya...neusporedivo....
__________________ KREPAT MA NE MOLAT!!! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P ma u sta se ti razumijes,sony je bolja firma od panasonica,jedino pioneer je mozda bolji od njega
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-10-07
Poruka: 1
![]() | TV je odličan, ja sam ga jučer uzeo, nema nekih dodataka (pip, pap,...) ali je slika odlična. Kontrast je 10000:1, a vijek trajanja 100000 sati, barem tako piše. Cijena u Ekranu (Osijek) je 5.999 kn. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-07 Godina: 31
Poruka: 3
![]() | Re: Plazma TV Panasonic TH-37PV7P kako 10000:1 nije li za taj model 8000:1 ? Panasonic Hrvatska ili si ti uzeo 70 model (taj je kao jaci 2xhdmi) ali bi taj trebao biti skuplji cca 1000kn Panasonic Hrvatska mene bas kontrast muci jer mi se cini dosta slab na ovom modelu gledao sam TH-37PV7P u emezeti u Osijeku i dosta sam se razocarao, stoji pored samsung LCD-a iste velicine i puno je bolji kontrast na samsungu - nekako je bijela boja na panasonicu siva i kad gledas iz normalne odaljenosti bolja je slika na LCD-u sto inace nije slucaj tek kad se priblizim na 0,5m se više vide artefakti na LCD-u eto, sad neznam sta cu a bio sam gotovo siguran da cu kupit panasonica |
| | |
![]() |
| Tagovi: panasonic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:49.