| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi pokretanje radio postaje u Tehnologija i Tehnika forumu; da li netko zna koju adresu na kojoj bi se dalo saznati sve kaj mi treba za takvo nesto? cijene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | pokretanje radio postaje da li netko zna koju adresu na kojoj bi se dalo saznati sve kaj mi treba za takvo nesto? cijene frekvencije, koje dokumente, itd...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,461
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje pogledaj "zakon o elektroničkim medijima" - ZAKON O ELEKTRONIČKIM MEDIJIMA - 122/03. uglavnom, moraš predstaviti shemu programa, osoblje, sadržaje, ispuniti uvjete, a vijeće za elektroničke medije ti odobrava koncesiju. ne znam koliko košta. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje ono sto cu imati na radiju se ne moze cuti nigdje u hrvatskoj... barem ne u toj kolicini koliko ce biti kod mene... ali evo saznao sam da je moguce jeftino emitirati program preko neta, pa cu za pocetak pokusati tako, a ako krene i nadju se sponzori... mama, dogovorit cemo se, ovisi o tvom znanju iz jednog podrucja u kombinaciji sa drugim podrucjem... ali nebi o detaljima, pogotovo ne na netu. jos da mi netko mazne idjeu. ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje sigurno su cajke u pitanju. Ne znam koliko ti se postaja isplati,oprema i sve to je jako skupo a prek neta ti je puno bolje.pa u ostalom tko jos slusa radio. Sretno
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje saznao sam da se preko neta moze imati ograniceni broj slusatelja. povest cu se za onim, ''kad je bal nek je maskenbal''. a vjerujem da ce mi 20-ak tisuca eura biti dovoljno, a vecinu od toga mislim pribaviti od sponzora. ovo sta cu nuditi ljudi ce slusati jer nece biti pokusaj ''zabave'' nego ce ljudi od toga profitirati. tj. mozda profitirati... kada starta radio postaja saznat cete frekvenciju pa cete sami prosuditi. a do onda primam sve vase savjete i iskustva sto se tice radio postaje. slobodno napisite koje dokumente moram pribaviti, itd. i ne, nisu cajke u pitanju. p.s. mama, ako ces citati ovo, daj mi pliz reci kako ides shema sa frekvencijom? da li se ona kupuje ili unajmljuje i ako znas cca cijene...
| | |
![]() |
| Tagovi: pokretanje, postaje, radio |
« Zvuk preko kucnog kina
|
MP3 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:09.

imam iskustvo