| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi pokretanje radio postaje u Tehnologija i Tehnika forumu; pharaon da li si ti mozda nesto istrazivat i gledao? za sada sam nasao cijene najma frekvencije, kako se izracunava ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 717
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje pharaon da li si ti mozda nesto istrazivat i gledao? za sada sam nasao cijene najma frekvencije, kako se izracunava neke gluposti vezano uz emitiranje frekvencije, nisam bas proucavao previse, zakon o elektronickim medijima i neku stranicu gdje pise kako to izgleda u ilegali, ali onako kako se radi u ilegali, sa istom opremom se moze raditi i legalno. a ta oprema kosta desetak tisuca kuna.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 717
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pokretanje radio postaje shvatio sam da je preskupo pokretati radio postaju, a jedna zena, koja je cijeli zivot na radiju, dala mi je savjet da program koji bi zelio pokrenuti, jednostavno licenciram i prodam za xy para. al, ta ideja je za sada u glavi...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
![]() |
| Tagovi: pokretanje, postaje, radio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:58.

Z A N I M L J I V O