| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi pokretanje radio postaje u Tehnologija i Tehnika forumu; evo imas sve sto trazis na elektronika.ba ja san se bija raspitiva li samo mi je google pomogao imas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 35
![]() | Re: pokretanje radio postaje evo imas sve sto trazis na elektronika.ba ja san se bija raspitiva li samo mi je google pomogao imas napravit fm bubu koja ima domet do 300 m ako je dobro napravis i mala je a mos napraviti i nesto vece samo je skuplje djelove za ovu bubu moze kupit u chipoteci za oko 60 kn sad se nesječam kako se zvala ali bila je od korisnika sanski sandisk nesto tako i koristi se jedna baterija i prenosiva je pa biraj uostalom sam pogledaj tamo |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: pokretanje radio postaje može se preko winampa otvorit radio postaja... ima neki plug in koji to omogućava... i da normalno sluša se samo preko neta... više informacija na SHOUTcast | Free internet radio!
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pokretanje, postaje, radio |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.