Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi Pomoć oko Mp3-a u Tehnologija i Tehnika forumu; e owako..znate onaj mp3 koji se dobije uz max adsl......e da.....ja sam uz njega dobila i neki ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-07, 19:41   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-02-07
Godina: 16
Poruka: 9
SPLICHANKA se izdvaja iz mase
Pomoć oko Mp3-a

e owako..znate onaj mp3 koji se dobije uz max adsl......e da.....ja sam uz njega dobila i neki cd-sonic stage..kojeg trebam instalirat prwo..pa tek onda mogu prebaciwat pisme na mp3.....i sad ja sam to instalirala..i normalno prebacila pisme....na mp3...i tamo mi piše no data(pisme mp3 formata).........onda sam mislila da prwo triba uć u onu ikonu sonic stage pa iz nje...al meni se kad ulazim u nju pojawi neki error..znate da obawjestite windows o tom problemu...........ja ne znam..JEL MI MOŽE KO POMOĆ?PLEASE..HITNO JE
SPLICHANKA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-02-07, 21:43   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-07
Godina: 18
Poruka: 160
MadMike se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MadMike
Re: Pomoć oko Mp3-a

Kao prvo nikakav opis erora nisi dala. Daj screenshot. Reinstaliraj program.
MadMike je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 10:13   #3 (permalink)
Starter

MA OWAJ..........POJAVI MI SE KAO Omjbox.exe has encountered a problem and neeeds to close.........kao da pošaljem errorreport ili ne ili samo dbug.....i probala sam reinstalirat..ali opet je sve isto
SPLICHANKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 10:27   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: SPLICHANKA Pogledaj Poruke
MA OWAJ..........POJAVI MI SE KAO Omjbox.exe has encountered a problem and neeeds to close.........kao da pošaljem errorreport ili ne ili samo dbug.....i probala sam reinstalirat..ali opet je sve isto
prvo i osnovno ... u kojem su formatu pjesme na CDu?
zaboravi instaliranje tih sranja, ljepo vidi kaj je na CDu.

i onda treba pronaći odgovarajući program koji će to izripat ... pošto nemam takav CD kod sebe, nemam pojima koji bi mogo biti.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-02-07, 11:18   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

zasto ja nisam dobila mp3 a od neki dan tek imam adsl...
Odgovori sa citatom
Star 25-02-07, 20:21   #6 (permalink)
Starter

TO JE CD NEKI SONY STAGE.....MP3 FORMATA........KLEVA DOBIT ĆEŠ GA ZA MISEC DANA POŠTOM KA I JA....

PIŠI MALIM SLOVIMA!!!! POSLJEDNJE UPOZORENJE!!!

Zadnji Uredio daidza : 25-02-07 u 20:35.
SPLICHANKA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 14:41   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Sonic Stage će ti MP3 preformatirati u neki njihov patentirani format, tako da tvoj MP3 može samo taj format puštati, znači ne možeš samo prebaciti pjesme copy-paste kao kod ostalih MP3 playera. Mnogi su imali problema sa tim programom jer je izrazito nestabilan, što sam mp3 čini neupotrebljivim. Instaliraš novu verziju SS-a, klikneš na ikonu, AKO se program upali, malo se poigraš i naučiš raditi u njemu, jer isključivo preko (kroz) njega možeš dobiti pjesme koje želiš slušati na svoj player.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-07, 14:47   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

Citat:
Pravi autor: SPLICHANKA Pogledaj Poruke
TO JE CD NEKI SONY STAGE.....MP3 FORMATA........KLEVA DOBIT ĆEŠ GA ZA MISEC DANA POŠTOM KA I JA....

PIŠI MALIM SLOVIMA!!!! POSLJEDNJE UPOZORENJE!!!
niko mi u posti nije ni spomenio nikakav mp3...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mp3, oko, pomoc

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103