| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Pomoć oko Mp3-a u Tehnologija i Tehnika forumu; e owako..znate onaj mp3 koji se dobije uz max adsl......e da.....ja sam uz njega dobila i neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Godina: 16
Poruka: 9
![]() | Pomoć oko Mp3-a e owako..znate onaj mp3 koji se dobije uz max adsl......e da.....ja sam uz njega dobila i neki cd-sonic stage..kojeg trebam instalirat prwo..pa tek onda mogu prebaciwat pisme na mp3.....i sad ja sam to instalirala..i normalno prebacila pisme....na mp3...i tamo mi piše no data(pisme mp3 formata).........onda sam mislila da prwo triba uć u onu ikonu sonic stage pa iz nje...al meni se kad ulazim u nju pojawi neki error..znate da obawjestite windows o tom problemu...........ja ne znam..JEL MI MOŽE KO POMOĆ?PLEASE..HITNO JE ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-07 Godina: 16
Poruka: 9
![]() | Re: Pomoć oko Mp3-a MA OWAJ..........POJAVI MI SE KAO Omjbox.exe has encountered a problem and neeeds to close.........kao da pošaljem errorreport ili ne ili samo dbug.....i probala sam reinstalirat..ali opet je sve isto |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Pomoć oko Mp3-a Citat:
zaboravi instaliranje tih sranja, ljepo vidi kaj je na CDu. i onda treba pronaći odgovarajući program koji će to izripat ... pošto nemam takav CD kod sebe, nemam pojima koji bi mogo biti. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć oko Mp3-a Sonic Stage će ti MP3 preformatirati u neki njihov patentirani format, tako da tvoj MP3 može samo taj format puštati, znači ne možeš samo prebaciti pjesme copy-paste kao kod ostalih MP3 playera. Mnogi su imali problema sa tim programom jer je izrazito nestabilan, što sam mp3 čini neupotrebljivim. Instaliraš novu verziju SS-a, klikneš na ikonu, AKO se program upali, malo se poigraš i naučiš raditi u njemu, jer isključivo preko (kroz) njega možeš dobiti pjesme koje želiš slušati na svoj player.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pomoć oko Mp3-a Citat:
niko mi u posti nije ni spomenio nikakav mp3... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: mp3, oko, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:31.