| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi pomoc u vezi digitalnog tunera u Tehnologija i Tehnika forumu; Molim vas ako moze neko pomoci, kupio sam philips lcd 37" novi al bez digitalnog tunera i sad maolim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-12-07
Poruka: 5
![]() | pomoc u vezi digitalnog tunera Molim vas ako moze neko pomoci, kupio sam philips lcd 37" novi al bez digitalnog tunera i sad maolim za neki prijedlog kako to najbezbolnije srediti. Nekakva extra kutija ili drugo rjesenje dolazi u obzir. Hvala unaprijed. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc u vezi digitalnog tunera Imas DVB-T antenu za kupiti koja se spaja na tv, ako zelis zemaljske ili digitalnu satelitsku za satelitske kanale.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc u vezi digitalnog tunera Odi tamo gdje misliš kupovati i prodavač će ti sve objasniti... ima različitih solucija.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 77
![]() | Citat:
dvb-t antena i direktno u analogni tuner i dobije digitalnu sliku kako? a on još nema potrebe za digitalnim prijemom jer nema ništa drugačije ko u analogiji jedino ako mu je loš signal Zadnji Uredio klostrobuster : 18-02-08 u 14:30. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvb, tuner |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.