| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Prebacivanje video s camcordera! u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav! Imam sonijev camcorder koji snima na 8mm traku Digital8 formatu. Kupio sam i.Link kabel i kontroler, to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Prebacivanje video s camcordera! Pozdrav! Imam sonijev camcorder koji snima na 8mm traku Digital8 formatu. Kupio sam i.Link kabel i kontroler, to je onaj IEEE 1394 port. Ja to sve spojim i trebam program "Click to dvd" no nemogu ga nači nigdje. To ja za direktno prebacivanje videa sa camcordera na DVD. Ia još jedno pitanje. Imam na kompu video u formatu *.avi i kak njega snimiti na dvd. Hitno trebam odgovor. Thanks!
__________________ Be happy! I won't be here forever! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ovak, za prebacivanje filma direktno s camcordera na dvd možeš korisiti i ulead videostudio 9 (Bug DVD 154), a ovaj file .avi ti je ustvari divx, i njega možeš pretvorit u dvd pomoću DivxToDVD 2, možeš odmah ubacit prijevod...
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 107
![]() | ..ma super je ali tek kad naucis raditi stvarno se moze napraviti cuda..kao u photoshopu..ali i nero 7 je dosta dobar za te stvari..malo su ga napucali pa je sad prava multimedija..ispada daje przenje usputno ostalo .i uzima dosta prostora na hardu pa treba racunati na to..cca 90 min 18-20 GB.. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Photoshop freak | Citat:
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
![]() |
| Tagovi: camcordera, prebacivanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.