| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Problem s LG DVD Recorderom u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav ljudi Ako možete pomoći,imam jedan problemčić,naime danas sam kupio LG DVD Recorder RH 7500,spojio antenu,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-05 Godina: 23
Poruka: 2
![]() | Problem s LG DVD Recorderom Pozdrav ljudi Ako možete pomoći,imam jedan problemčić,naime danas sam kupio LG DVD Recorder RH 7500,spojio antenu,spojio na tv (scart),spojio reciver...ono sve kako ide i piše u upustvima...sve ok radi,radi i satelitska sve super kad ono nakon 15 o 20-ak min nije počeo problem. Problem je u tome da "zemaljski" kanali(hrt1,hrt2,rtl,nova...) počeli štekati,ono prvo se čuje pucketanje tona ali polako svakih par sekundi,onda slika krene štekati ,kako da opišem?;bijelo-siva crta vodoravna bljesne,(naravno sve više i više njih se pojavi) i tako nakon minute cijeli "ekran" nestane? tj. koda ga polako "jede".Prebacim na satelitsku sve ok i da kako sam spojio i antenu iz DVD-a u tv-kad tj. kad ga ugasim DVD rade na tv-u hrt,rtl...) Provjerio antenske ulaze,promjenio scart,probao preko džekova...neznam ako netko može pomoći bio bi zahvalan. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, problem, recorderom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| DVD pržilica problem | ludiabra | Računala | 6 | 30-12-05 21:50 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.