| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi ps2 u Tehnologija i Tehnika forumu; pozz ljudi!! ovak...imam ps2,ali nemam čip.tj mogu samo orginale čitati..jer sam ga dobio iz njemačke... sad..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07
Poruka: 11
![]() | ps2 pozz ljudi!! ovak...imam ps2,ali nemam čip.tj mogu samo orginale čitati..jer sam ga dobio iz njemačke... sad..čuo sam da ima neki cd/dvd koji se stavi u ps2 prije neg što stavimo neku preprženu igru.....sad kak se zove taj cd/dvd!?! i gdje ga mogu nabaviti... ako me razumijete... hvala vam.. pozzz |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: ps2 to ti je CD za učitavanje čipa, koji je naknadno ugrađen da može čitat, osim orginala i pržene igre : koliko znam (a ne znam baš puno o tome) ima taj exploder, mars čip, i još par njih, sa ovim mojim, svaki put moram ubacivat taj cd prije učitavanja pržene igre, a kod mars čipa navodno samo jednom, i dok god radi, samo mijenjaš igre, bez ponovog učitavanja (bart mislim da je tako). PS: Bojim sa da ces morat dat ugradit chip ovdje ako zelis ucitavat kopirane CD-ove |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: ps2 Ovako, ja sam imao to smeće i nemoj to koristiti jer će ti otići konzola. Kao što ti je kolega iznad rekao - to i ako misliš korisitit moraš imati original dvd-e. Vjeruj - lakše je dati nekome da ti ugradi čip. Pa bar to više nije skupo... oko 50-100kn i igraj. Nikako ti ne preporučam igranje preko explodera.
__________________ Nema smisla. |
| | |
![]() |
« MP3 naočale
|
LimeWire »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:30.

: