| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sky star 2 u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok-jucer sam uzeo ovu satelitsku karticu pa vas molim malo vasa iskustva i pokoji savjet-pozdrav... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-05
Poruka: 60
![]() | Re: Sky star 2 E i mene to zanima.Namjeravam uskoro nabaviti. Mislim prvenstveno gledati nogomet(lige petice),košarku ,općenito sport.Mislim da mi se ne isplati kupovati neki sat. komplet, pa bi si uzeo sky star.E sad jel ja ispravno razmišljam ili sam u banani? Šta savjetujete? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sky star 2 Citat:
Nekad je ovo bio moj izvor znanja, na tom sajtu vam je sve bilo opisano, kako dekodirati, šta koristiti... Nadam se da i sad ima toga gore, kaj je najbolje sve je na hrvatskom... http://www.montsat.cg.yu Zadnji Uredio Semo : 02-02-06 u 22:54. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-05-07 Godina: 36
Poruka: 50
![]() | Re: Sky star 2 Citat:
u grijesis prijatelju,i to jako.trenutno,a i zadnjih oko godinu dana ss2 je najisplativija investicija za one koji su cesto pred monitorom.piratski je dostupno dosta programa na 2 najpopularnija satelita ( astra 1 i hotbird) a ako ima netko jos motor uz to ima toliko programa na drugim satelitima da se digi tv i max tv skupa nemogu mjeriti sa ss2. + mogucnost offline download-a
__________________ Of all the things I've lost, I miss my mind the most | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: Sky star 2 Instaliraj naj novije k-lite codece i obavezno cyberlink power DVD. Najdji drivere 4.4.1. za sky-star2 karticu ali prvo instaliraj u device manageru pomocu tih drivera karticu Instaliras si i DVB dream a device odaberes B2C2 Direct te u plugins stavis softcamove i kljuceve a ako i onda zeza odes u DVB dream u opcije pa video i odaberes codece za video i zvuk. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sky, star |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 17:32 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.