| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi skype telefoni? u Tehnologija i Tehnika forumu; skype telefoni?što kažete o njima,pitam da li da naručujem za trgovinu,jer me zanima da li bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | skype telefoni? skype telefoni?što kažete o njima,pitam da li da naručujem za trgovinu,jer me zanima da li bi prošli?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: skype telefoni? Mislim da želi reć da on ima svoju trgovinu pa se pita da li mu je pametno to naručivati i šta vi mislite da li bi to ljudi kupovali. Moj odgovor na to ti je - Ne vjerujem. Ako i budeš uzimo uzmi male količine.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: skype telefoni? moj frend ih ima u ducanu. mogu ga pitati kako mu ide prodaja pa ti javim.. ako hoces
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: skype telefoni? a naručio sam jedan za probu fala enivej
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: skype, telefoni |
« Koje slušalice?
|
Ruski avioni »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:40.

fala enivej