Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Slusalice

Raspravljate o temi Slusalice u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Mislim da nema jedinstvena tema oko ovoga, a ako i ima, šta sad, ja sam mod, pa ću se praviti ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Slusalice

Mislim da nema jedinstvena tema oko ovoga, a ako i ima, šta sad, ja sam mod, pa ću se praviti da nema.

Evo nedavno sam za rođendan od najdraže mi osobe dobio slušalice Sennheiser HD 202 i moram ih pohvaliti zbog izvrsnog zvuka sobzirom na cijenu (čitao sam da kolju i duplo skuplje), ugodne su i meni koji nisam navikao na zatvorene slušalice, otvorile su mi nove poglede na glazbu - počeo sam ju više slušati.

Zvuk je čist i precizan, bassa također ima taman - ne previše. Kabela je izdašnih 3 m, čak i previše, ali tome izvrsno doskače priloženi "namatač" koji je malo većih dimenzija nego što bi bilo idealno, ali očito nije mogo biti manji, jer čak ni na takvog ne stane sav kabel. Prigovorio bi samo što u slušalice ulaze dva kabela, a ne jedan, pa da ide oko plastke u drugu.

Imam također Koss The Plug, dokupio sam gumice, jer su slušalice sa originalnim gumicama katastrofa, ne mogu se staviti... sa ovim dokupljenim (i njih Koss proizvodi) sam zadovoljan... jednio što neće svima odgovarati što ulaze duboko u uši... nije ih baš ugodno djeliti sa drugima... ali je zato zvuk vrhunski, bassa ima iznenađujuće puno, a glasnoća je nevjerovatna za slušalice te konfiguracije i cijene... moja pohvala također, ali nisu za svakoga - ako ste se spremni malo žrtvovati za dobar i jeftin zvuk nema boljih.

Imam i Creative HS-400 - kupljene jučer (120kn) - pohvaljujem zvuk za cijenu, dužinu kabela (2.5m), integriran on/off prekidač za mikrofon i potenciometar, odvojivi mikrofon, a kritizirao bi to što prilično loše sjede na ušima dok se ne navikneš na njih, jer spužva gura uho prema plastici sa druge strane. lijep je dodatak i dva konektora za priključiti mikrofon - slijeva i desna... također mi se sviđa dizajn i odličan su izbor za skajpanje.

U biti sad sam skužio, slušalice ne leže upoće loše, ali sama ta behind-the-head konfiguracija nije baš majka za one koji nose naočale, premalo je mjesta iza uha za oboje - osim ako ste klempavi, onda je ok.
    Zadnji Uredio _Aris_ : 04-11-08 u 22:57
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Akademik Foruma Avatar od korisnika lol_lol
    Datum registracije
    09-11-06
    Starost
    20
    Poruka
    6,268
    Liked
    1 times

Re: Slusalice

pohvaljujem temu, mislim prva ovakve prirode
    jos uvijek imam iste slusalice od ipod minia iako vec dulje vrijeme mislim kupiti neke nove bolje ali nisam bas stigao
    Giggs... Giggs will tear you apart... again

Starter
    Datum registracije
    24-07-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

pozdrav... konacno sam se opredelio da kupim slusalice ( ako je moguce sa mikrofonom ) pa da vas pitam sta bi ste mi vi preporucili uopste a i sa cijenama do 20eura

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ove od ipoda recimo

P: iPhone/iPod oprema