| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sony Bond Collection Featuring the Sony VAIO TX-007 u Tehnologija i Tehnika forumu; Sony Bond Collection - First Looks by Digital Trends sony je sada to izdao, a došlo je kao i kod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sony Bond Collection Featuring the Sony VAIO TX-007 ![]() Sony Bond Collection - First Looks by Digital Trends sony je sada to izdao, a došlo je kao i kod nas, vidio sam u jednom časopisu, ali nigdje nije pisala cijena ni gdje se može kupiti jel zna tko šta o tome |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Sony Bond Collection Featuring the Sony VAIO TX-007 Ako je to onaj laptop koji mislim da je, kontaj da ti je on sam 27 tisuća... ![]() Edit: nije to taj laptop, zajebo sam se... ovaj ima 11 inča...
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Sony Bond Collection Featuring the Sony VAIO TX-007 "The first Spy Gear bundle sports the VAIO VGN-TX007 laptop.... The portable VGN-TX007 weighs 2.76 pounds and measures less than an inch thick. Features on this smart looking laptop include up to11 hours of battery life, integrated wireless WAN technology, a 11.1” WXGA widescreen display and a DVD+R Double Layer/DVD±RW drive."
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
![]() |
| Tagovi: james bond, james bond collection, sony |
« Video nadzor
|
Pomoć oko Mp3-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:54.