| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi SONY DSC-H9 ili Olympus SP-510 UZ? u Tehnologija i Tehnika forumu; razmišljam o kupnji nekog jebačkog fotoaparata i za oko su mi zapela ova dva. i sad koji je po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | SONY DSC-H9 ili Olympus SP-510 UZ? razmišljam o kupnji nekog jebačkog fotoaparata i za oko su mi zapela ova dva. i sad koji je po vašem mišljenju bolji? razlika između cijena je nekih 1000kn a to nije bas malo... evo vam linkovi pa da čujem vaše savjete. meni je iskreno bolji ovaj sony. SONY DSC-H9 Olympus SP-510 UZ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: SONY DSC-H9 ili Olympus SP-510 UZ? Sony ti je 10 puta bolji,15x opticki zoom ti je hebena stvar(sa medvedgrada vidis kaok neko pisa kod tornja i to u boji ). Sonyem ces moci sve od makro fotki na kojim vidis dlakava jaja musicama do pejzaznih art fotki kao pravi profici,dok mi ovaj olympus lici na malo poboljsane digitalce. To bi ti najbolje odgovorili profesionalci ili predlozili nes drugo za slicne pare, pogledaj ovdje fotozine.org mozda dobijes inspiraciju pa otkrijes novi hobi.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: dsc h9, olympus, sony, sp 510 uz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:41.

). Sonyem ces moci sve od makro fotki na kojim vidis dlakava jaja musicama do pejzaznih art fotki kao pravi profici,dok mi ovaj olympus lici na malo poboljsane digitalce. To bi ti najbolje odgovorili profesionalci ili predlozili nes drugo za slicne pare, pogledaj ovdje