Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8

Raspravljate o temi Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; E sad. Postoji već tema o H9 na forumu. I već neko vrijeme sam zapeo za taj sonyev H9 ali ...

prof. Foruma Avatar od korisnika In Flames
    Datum registracije
    02-12-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,068
    Liked
    0 times

Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8

E sad. Postoji već tema o H9 na forumu. I već neko vrijeme sam zapeo za taj sonyev H9 ali što više čitam po netu vidim sve više loših recenzija, tj. loših stvari vezanih uz aparat (nema ih puno, al pošto sam ja neznalica, neznam koliko su bitne). Kod sonya mi se najviše sviđa njegov jebački optički zoom 15x. I ekran je velik, i može se okret i šta ja znam. I taj sony dođe 3300kn, a već imam memory card od 1gb za njega tako da je tu već ušteda para.

E onda sam naletio na taj panasonic. Sad, on košta 2700kn, ima 'samo' 12x opt. zoom, nemam karticu za njega (znači to bi obavezno odmah kupio, znači više para), baterije mu duže traju itd. i sve kritike i recenzije za ovaj fotić su jako dobre.

E sad, za te pare da li je bolji sony ili panasonic, s obzirom da za panasonic još moram kupit karticu, znači cijena je tu negdje.?

Najviše mi je do zooma, ali normalno i do kvalitete fotografije. I do brzine okidanja/fokusiranja. Znači kad stisnem dugme da odmah uslika a ne da moram čekat sekundu-dvije.

Što vi mislite? Imate možda neki bolji prijedlog?
    HELP

p.s. evo tu ih možete usporedit, samo označite dsc-h9 i kliknite dole compare.
    Error - CNET.com.au

Regularni forumas Avatar od korisnika 1111
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    23
    Poruka
    102
    Liked
    0 times

Re: Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8

Evo vidim da si pokrenul temu koju i ja preferirem Sony fotić.
    Ovako Sony je napravil ono kaj se od njega oćekivalo "udružil" se sa najbolj firmom za optiku Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv.
    To nemaju baš puno fotića
    I zato nema dvoumljenja nego Sony i bok.
    Pikneš si još dodatnu bateriju i torbicu i bok te veseli!

Nema boljega od Sony-a!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,904
    Liked
    399 times

Pa mene tessar baš inije previše oduševio, nekako sam više očekivao.

Sonnar je već druga priča koliko znam, samo ne znam jel se ugrađuje u fotiće
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumaš Avatar od korisnika lukinjo
    Datum registracije
    01-01-07
    Starost
    26
    Poruka
    252
    Liked
    0 times

Starter
    Datum registracije
    09-08-07
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: 1111 Pogledaj Poruke
    Ovako Sony je napravil ono kaj se od njega oćekivalo "udružil" se sa najbolj firmom za optiku Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv.

Nema boljega od Sony-a!

Najbolju optiku za takve klase fotića ima Minolta i Pentax a ne Carl Zeiss... (to što sony ugrađuje je Ž klasa Zeissa)
    Drugo Sony ko firma svi znamo kakva je, a nije ništa bolja ni na području fotaparata. (samo pitaj nekog Hi-fi-ovca što misli o sonyju pa ćeš vidjeti)

Prijatelju lijepo ti za 3700 u HG spotu kupi Cannon 350D (jest da je to stari model ali 10 svjetlosnih godina je to bolje od H9)

Lajkaj nas na Facebooku