| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 u Tehnologija i Tehnika forumu; E sad. Postoji već tema o H9 na forumu. I već neko vrijeme sam zapeo za taj sonyev H9 ali š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 861
![]() | Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 E sad. Postoji već tema o H9 na forumu. I već neko vrijeme sam zapeo za taj sonyev H9 ali što više čitam po netu vidim sve više loših recenzija, tj. loših stvari vezanih uz aparat (nema ih puno, al pošto sam ja neznalica, neznam koliko su bitne). Kod sonya mi se najviše sviđa njegov jebački optički zoom 15x. I ekran je velik, i može se okret i šta ja znam. I taj sony dođe 3300kn, a već imam memory card od 1gb za njega tako da je tu već ušteda para. E onda sam naletio na taj panasonic. Sad, on košta 2700kn, ima 'samo' 12x opt. zoom, nemam karticu za njega (znači to bi obavezno odmah kupio, znači više para), baterije mu duže traju itd. i sve kritike i recenzije za ovaj fotić su jako dobre. E sad, za te pare da li je bolji sony ili panasonic, s obzirom da za panasonic još moram kupit karticu, znači cijena je tu negdje.? Najviše mi je do zooma, ali normalno i do kvalitete fotografije. I do brzine okidanja/fokusiranja. Znači kad stisnem dugme da odmah uslika a ne da moram čekat sekundu-dvije. Što vi mislite? Imate možda neki bolji prijedlog? HELP p.s. evo tu ih možete usporedit, samo označite dsc-h9 i kliknite dole compare. Error - CNET.com.au
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 19
Poruka: 100
![]() | Re: Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 Evo vidim da si pokrenul temu koju i ja preferirem Sony fotić. Ovako Sony je napravil ono kaj se od njega oćekivalo "udružil" se sa najbolj firmom za optiku Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv. To nemaju baš puno fotića I zato nema dvoumljenja nego Sony i bok. Pikneš si još dodatnu bateriju i torbicu i bok te veseli! Nema boljega od Sony-a! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 Pa mene tessar baš inije previše oduševio, nekako sam više očekivao. Sonnar je već druga priča koliko znam, samo ne znam jel se ugrađuje u fotiće
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07 Godina: 22
Poruka: 132
![]() | Re: Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 evo ovo ti je najbolja stranica, pa usporedi .... Digital Camera Reviews and News: Digital Photography Review: Forums, Glossary, FAQ |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-08-07
Poruka: 1
![]() | Re: Sony DSC-H9 vs. Panasonic Lumix DMC-FZ8 Citat:
![]() Najbolju optiku za takve klase fotića ima Minolta i Pentax a ne Carl Zeiss... (to što sony ugrađuje je Ž klasa Zeissa) Drugo Sony ko firma svi znamo kakva je, a nije ništa bolja ni na području fotaparata. (samo pitaj nekog Hi-fi-ovca što misli o sonyju pa ćeš vidjeti) Prijatelju lijepo ti za 3700 u HG spotu kupi Cannon 350D (jest da je to stari model ali 10 svjetlosnih godina je to bolje od H9) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dmc fz8, dsc h9, lumix, panasonic, sony |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!