| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi sony dsc-w35 u Tehnologija i Tehnika forumu; Sony : DSC-W35 (DSCW35) : Hrvatska Planiram si kupiti digitalni fotoaparat, i ovak tražim po internetu... Najviše bi dao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | sony dsc-w35 Sony : DSC-W35 (DSCW35) : Hrvatska Planiram si kupiti digitalni fotoaparat, i ovak tražim po internetu... Najviše bi dao 1500 kn.. Bitno mi je da ima punjivu bateriju... Služit će mi za bezveze slikanje, kad se ode negdje, po gradu s društvom i tak, ništa ekstra. Pronašao sam ovaj, i čini mi se kao best buy, jer je sony, nije neka divlja marka, košta 1200kn, i čini mi se skroz ok. Šta vi mislite, da li ima nešta bolje u toj cijeni? Hvala
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sony dsc-w35 Imam ti ja Sony DSC-W55, malo skuplji, ali je ekran dosta veći i bolji... BDW. Uzeo sam prvo W35, pa sad ga zamjenio za W55 zbog ekrana Zadovoljan sam skroz s fotićem
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sony dsc-w35 Ja ti imam sony dsc w35 i sasvim mi je ok za moje potrebe, a koristim ga za otprilike iste svrhe kao i šta tebi treba.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sony dsc-w35 Oba imaju iste baterije, ne znam točno koliko, al stvarno dugo traje. Ispucam cijelu karticu od 512mb i baterija traje, jeino na filmićima puno troši Što se tiče ekrana mislim da je samo u veličini razlika, veći je 25 %.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sony dsc-w35 Hvala na odgovorima, vjerovatno ću taj kupit, ako ne naletim na nešta bolje....
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sony dsc-w35 ja isto imam taj,bas je dobar i praktican,ne vidim zasto bi kupio neki drugi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: sony dsc-w35 Evo sam kupio ovaj digitalac, i mogu reći da sam zadovoljan zasada... posebno me obradovalo to što nisam odma morao dat pare za mem. karicu, neg sam staroj munio iz mobitela hehehe.... prve uratke će te možda vidit kad se vratim iz amsterdama... još jednom hvala na odgovorima
| | |
![]() |
| Tagovi: dscw35, sony |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.