| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sony HDR-UX19E u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo link na test moje kamere, možete komentirati ili postavljati pitanja u vezi kamkodera ili općenito pitanja ako ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sony HDR-UX19E Evo link na test moje kamere, možete komentirati ili postavljati pitanja u vezi kamkodera ili općenito pitanja ako ste zainteresirani za kupnju kamere. Obično ljudi takve stvari kupuju prije odlaska na more ili na put, pa mi se čini da bi sad bilo dobro vrijeme za to...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony HDR-UX19E jako dobar objektiv ali mrzim kamere, jednom i nikad više
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony HDR-UX19E Šta fali kamerama?? ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Sony HDR-UX19E ma ništa, samo moj stav prema njima je takav ja sam fan fotografije ![]() ali čini se jako dobrom kamericom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.