| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sony NW-A3000 u Tehnologija i Tehnika forumu; Ako si tako mislio onda dobro, ali meni ne treba nešto šta može reproducirat filmove i ostale kerefeke, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Citat:
a 20gigi bi ti bilo sasvim dosta, zasto imas veci? sandman, meni izgleda odlicno, jedino mi je malo preskupo...
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | ja imam 2 HD-a po 74.5 Gb, a mjuze imam nekih 25 Gb, i ja se slažem sa Kristijanom da bi bilo dovoljno 4 Gb, ali neznam šta da kupim, a htio bih kupiti provjerenu kvalitetu, recimo ipod mini, a on košta 1750 kn ili creative zen micro koji također ima 4 gb ali i on košta 1750 kn a možda i više, e pa zašto nebih dao još pedesetak kuna i imao 20 Gb?! Bobo znaš li možda nešto jeftinijije, stavrno me interesira, ja sam ovaj Sony spomenuo jer mi se čini da sam jedino njega našao malo jeftinijeg?
__________________ Zadnji Uredio Sandman : 17-12-05 u 19:31. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-09-05 Lokacija: ZG Godina: 23
Poruka: 415
![]() | Re: Sony NW-A3000 ja imam Olympus MR-100 sa 5 giga i mogu reć da ga nisam nikad ni do pola napunil, a imam ga već godinu dana... Ne treba 20 giga, ovaj moj je 220 EUR, ali meni je najljepši mp3 koji sam ikad vidio ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Sony NW-A3000 Citat:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sony |
« olympus c-350
|
olympus c-315 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |