Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi Sony PS3 vs XBOX 360 u Tehnologija i Tehnika forumu; Heh, evo thrad na kojem se mozemo beskrajno dugo svađat koja je bolja konzola, a za pocetak, sami prosudite, koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-08-06, 18:03   #1 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Sony PS3 vs XBOX 360

Heh, evo thrad na kojem se mozemo beskrajno dugo svađat koja je bolja konzola, a za pocetak, sami prosudite, koja je lipsa: Link

Moja ocjena: katastrofa obe.
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 22:30   #2 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 17
Poruka: 1,758
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: Sony PS3 vs XBOX 360

Nebi ja dao komp da mi netko obje pokloni.... Nema do kompa. Ista stvar je bila sa PS2 kada je dosao. Svi su poludjeli kako su dobre igrice kako je fora grafika ono ovo, kao komp to nemoze. No komp je presisao na veliko i siroko PS2 nakon malo vremena... Tako ce biti i sa PS3 i svim tim konzolama. Ostajem pri mojem limenom silicijskom frendu - PCju...

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-08-06, 22:37   #3 (permalink)

Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar

Naravno... Potpuno se slazem, ne kupujem ni ja konzole...

Al, moras priznat, isto je gust, ono ekipa, desetak ljudi, par gajbi pive, svakoraznih masnih grickalica, kauč, PS, multitab, obavezno winning 11 ili pes...

Heheh kako to zna bit divljacki... Na sta stan lici ujutro kad se svi probude...

No, meni opet neusporedivo s jednim LAN-om, a bogami i mnogostruko je lakse i brze spojit jedan playstation i 4 joysticka, od 12 PC-ova...
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 17:42   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju

na pc-u nemozes igrati na splitt screenu ili igrati multiplayer s nekoliko prijatelja u dnevnom, na ps-u imasi online igranje besplatno, grafika je tu negdje i sumnjam da ce se poboljsati nesto znatno sljedecih 4,5 godina, ima blueray, ima prilicno sve funkcije isto kao i xbox, ima 7 jezgri dok xbox ima samo tri, ima folding home, xbox ima 512mb gddr3 na 700mhz dok ps3 ima 256MB XDR Main RAM na 3.2GHz i 256MB GDDR3 VRAM na 700MHz, xbox ima mozda jacu graficku(u sto ja iskreno sumnjam), ali to nista ne znaci, sve ovisi o nacinu programiranja....obje konzole su lude, ali ja se drzim sony-a
Odgovori sa citatom
Star 25-08-07, 17:44   #5 (permalink)

Eeee koliko toga se prominilo od nastajanja ovog topica...

Toliko da moram reć da PS3 rulz!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 01:21   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

jep,tako je imam PS1 i PS2 i moram imati i PS3,uglavnom Playstation rula
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 01:40   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 19
Poruka: 99
mithrandir se izdvaja iz mase

ps3 moj izbor uvijek...samo sto ga necu igrati barem jos do bozica...
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 17:34   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 393
skin2yard je zabranio reputaciju

da, ali treba napomenuti da ps3 nema piratskih, niti ce ih po mom misljenju biti jos barem godinu, dvije...znaci svi koji ne kupuju originale, puno bolji izbor je xbox360...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sony

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103