| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Sony PS3 vs XBOX 360 u Tehnologija i Tehnika forumu; Heh, evo thrad na kojem se mozemo beskrajno dugo svađat koja je bolja konzola, a za pocetak, sami prosudite, koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Sony PS3 vs XBOX 360 Nebi ja dao komp da mi netko obje pokloni.... Nema do kompa. Ista stvar je bila sa PS2 kada je dosao. Svi su poludjeli kako su dobre igrice kako je fora grafika ono ovo, kao komp to nemoze. No komp je presisao na veliko i siroko PS2 nakon malo vremena... Tako ce biti i sa PS3 i svim tim konzolama. Ostajem pri mojem limenom silicijskom frendu - PCju...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Sony PS3 vs XBOX 360 Naravno... Potpuno se slazem, ne kupujem ni ja konzole... ![]() Al, moras priznat, isto je gust, ono ekipa, desetak ljudi, par gajbi pive, svakoraznih masnih grickalica, kauč, PS, multitab, obavezno winning 11 ili pes... Heheh kako to zna bit divljacki... Na sta stan lici ujutro kad se svi probude...![]() No, meni opet neusporedivo s jednim LAN-om, a bogami i mnogostruko je lakse i brze spojit jedan playstation i 4 joysticka, od 12 PC-ova...
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Sony PS3 vs XBOX 360 na pc-u nemozes igrati na splitt screenu ili igrati multiplayer s nekoliko prijatelja u dnevnom, na ps-u imasi online igranje besplatno, grafika je tu negdje i sumnjam da ce se poboljsati nesto znatno sljedecih 4,5 godina, ima blueray, ima prilicno sve funkcije isto kao i xbox, ima 7 jezgri dok xbox ima samo tri, ima folding home, xbox ima 512mb gddr3 na 700mhz dok ps3 ima 256MB XDR Main RAM na 3.2GHz i 256MB GDDR3 VRAM na 700MHz, xbox ima mozda jacu graficku(u sto ja iskreno sumnjam), ali to nista ne znaci, sve ovisi o nacinu programiranja....obje konzole su lude, ali ja se drzim sony-a
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Sony PS3 vs XBOX 360 da, ali treba napomenuti da ps3 nema piratskih, niti ce ih po mom misljenju biti jos barem godinu, dvije...znaci svi koji ne kupuju originale, puno bolji izbor je xbox360...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: sony |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

koja je bolja konzola, a za pocetak, sami prosudite, koja je lipsa: