Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Tehnoklik
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tehnoklik Raspravljate o temi subtitlovi na kucnom kinu u Tehnologija i Tehnika forumu; skinuo sam film sa rapidsharea, titlove sa neta, sprzio na cd, stavio cd u player, film se pokrenuo, titlovi ne. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-03-07, 17:41   #1 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
subtitlovi na kucnom kinu

skinuo sam film sa rapidsharea, titlove sa neta, sprzio na cd, stavio cd u player, film se pokrenuo, titlovi ne.
kad stsnem gumb za titlove kaze mi da titlovi nisu pronadjeni, tj snimljeni.
jel ima koji nacin da se stave titlovi? kaj se treba napraviti ili u kojem formatu treba spremiti titlove, sada su srt.
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 17:53   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: subtitlovi na kucnom kinu

Moraju ti se zvati točno kao i flim, od slova do slova. To je obično najčešći problem.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 17:56   #3 (permalink)
Forumaš Plave Krvi

Datum registracije: 04-01-06
Godina: 24
Poruka: 627
GajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz maseGajbaPive se izdvaja iz mase
hvala, probat cu sad pa javim jel ima pomaka

jel moguce sprzit vise razlicitih formata subtitlova pa da si on izabere kaj mu odgovara?
i koji format se obicno korsiti za titlove? nes sam citao na forumu da se prica o srt i sub i jos neke, zaboravih...

Zadnji Uredio daidza : 08-03-07 u 18:08.
GajbaPive je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 18:09   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

E ne znam za više titlova. Obično ti playeri čitaju sve te vrste, piše ti u dokumentaciji, a možda i na samom playeru.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-07, 19:47   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-01-07
Godina: 25
Poruka: 17
raven21 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: GajbaPive Pogledaj Poruke
jel moguce sprzit vise razlicitih formata subtitlova pa da si on izabere kaj mu odgovara?
i koji format se obicno korsiti za titlove? nes sam citao na forumu da se prica o srt i sub i jos neke, zaboravih...
moguće je, al onda obično moraš sam odabrat koje želiš, tako je barem meni. A što se tiče formata, meni u uputama piše da bi trebali biti tipa .smi, ali on čita i sub i srt.
raven21 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kinu, kucnom, subtitlovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103