| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi subtitlovi na kucnom kinu u Tehnologija i Tehnika forumu; skinuo sam film sa rapidsharea, titlove sa neta, sprzio na cd, stavio cd u player, film se pokrenuo, titlovi ne. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | subtitlovi na kucnom kinu skinuo sam film sa rapidsharea, titlove sa neta, sprzio na cd, stavio cd u player, film se pokrenuo, titlovi ne. kad stsnem gumb za titlove kaze mi da titlovi nisu pronadjeni, tj snimljeni. jel ima koji nacin da se stave titlovi? kaj se treba napraviti ili u kojem formatu treba spremiti titlove, sada su srt.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: subtitlovi na kucnom kinu Moraju ti se zvati točno kao i flim, od slova do slova. To je obično najčešći problem.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 24
Poruka: 627
![]() ![]() ![]() | hvala, probat cu sad pa javim jel ima pomaka jel moguce sprzit vise razlicitih formata subtitlova pa da si on izabere kaj mu odgovara? i koji format se obicno korsiti za titlove? nes sam citao na forumu da se prica o srt i sub i jos neke, zaboravih...
__________________ aj rest maj kejs Zadnji Uredio daidza : 08-03-07 u 18:08. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: subtitlovi na kucnom kinu E ne znam za više titlova. Obično ti playeri čitaju sve te vrste, piše ti u dokumentaciji, a možda i na samom playeru.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kinu, kucnom, subtitlovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.