Raspravljate o temi Tv kartica u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; koja je najbolja tv kartica do 400 kn...
Ja sam nedavno kupio istu, oko 450 kuna je bila, al nemam pojma gdje...i ne funkcionira baš
zamrzne slika,pa nema zvuka, pa šuška....
ja sam uzea gigabyte u 7000 ona je samo digitalna,na usb se spaja,ja je imam na laptop spojenu....platia je 200kn bilo mi hitno,a više love nisam ima....
Isto mi se zna dogodit da zamrzne sliku,a kad sam kod frenda spojia na kabelsku tv ono b-net nije mi htjela skenirat programezašto a kod mene doma preko one klasične kućne antene što je na krovu hvata ova 4 programa i slika je dosta dobra,al zna zaštekat....
Vrlo vjerovatno se to štekanje pojavljuje jel je usb kartica pa više koristi procesor i rame pa ga zna usporit jel frend na kompu ima klasičnu pci karticu i nikad mu se nisu pojavljivali takvi problemi,al su sve ostale na komponente jako skupe....
Savjet kupi neku hibridnu kad možeš dat do 400kn ta u linksa je neloša ima i gigabytova neka isto hibridna košta mislim 420kn...jel sa njima nebi trebao imat problem ovaj sa kabelskim tv...
Ako imaš komp pa si možeš stavit pci svakako uzmi nju,izbor je svakako puno bolji i cijene su prihvatljivije za tu lovu možeš nać nešto jako dobro,a ako je laptop pa mora na usb onda neku od ovih
Zadnji Uredio ris mb : 08-11-08 u 09:44
Uzmi u VEMILU Gigabyte U8000 335kn
Hibridna. Imam ju i predobra je...
Prošli tjedan kad sam ja tražio nije ih bilo....
Reci mi samo dal ti se događa da zamrzne sliku kad mjenjaš programe i dali je spojena na laptop
spojena je na PC normalan, nije na laptop. Programi se mjenjaju normalno samo kad promijenim nema mi zvuka 5 sec.
nemam pojma, meni ok radi, a nekada mi se zna zamrznuti slika ali to je tzato što tv gledam preko digitalnog signala( pa je to normalno da se događa), sa zvukom nemam problema. ja sam malo njuškala na netu i raspitivala se prije nego sa je kupila i mislim da je aver media jedna od kvalitetnijih marki tv kartica
![]()