| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Ubacivabje subtitla u DVD film u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako vec danima pokusavam ubaciti hrvatski titl u jedan dvd film koji san uzea izvan hrvatskog trzista i naravno nema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-06 Godina: 29
Poruka: 12
![]() | Ubacivabje subtitla u DVD film Ovako vec danima pokusavam ubaciti hrvatski titl u jedan dvd film koji san uzea izvan hrvatskog trzista i naravno nema hrvatski titl.Ima jedan tutorial oko ljepljenja titla na dvd film medjutim nikako nemogu uspit.U svakom slucaju ako neko slucajno poznaje nacin kako to ucinit na neki jednostavni nacin.Da mi mozda kaze koje programe koristi? Pozdrav |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ubacivabje subtitla u DVD film Hm, prvo mi pada na pamet da cijeli film izripas u nekompresirani AVI (znaci, bez ikakvih codeca) i onda ubacis hrvatski titl za DVD verziju toga filma preko programa ConvertXToDVD. Mozda malo banalna metoda, ali sigurno postoji laksi nacin...
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-06 Godina: 29
Poruka: 12
![]() | Re: Ubacivabje subtitla u DVD film O tome i ja razmisljam i to mi pari jednostvano nmkar samo prebacivanje traje dosta dugo.Ali me strah da neizgubin na kvaliteti jer svi filmovi kojima zelim ubacit hrvatski titl su orginalni dvd-ovi kupljeni amazon.com. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, film, subtitla, ubacivabje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:44.