Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Vrhunski hacker (ako vjerujete našim novinarima)

Raspravljate o temi Vrhunski hacker (ako vjerujete našim novinarima) u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Jutarnji.hr ZAGREB - Iako je hrvatski haker pod pseudonimom Sassha iz Krka uspio hakirati iPhone, on se u Hrvatskoj do ...

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Vrhunski hacker (ako vjerujete našim novinarima)

Jutarnji.hr

ZAGREB - Iako je hrvatski haker pod pseudonimom Sassha iz Krka uspio hakirati iPhone, on se u Hrvatskoj do 2008. godine neće moći kupiti legalno.

Jedina nada zainteresiranima tako ostaje “neslužbeno” tržište, na kojem se nedavno i pojavio iPhone.
    zvuči jebeno .... pazi, molim te... HRVATSKI !!!! haker je hakirao iPhone (kaj god to značilo, u ovom slučaju valda da ga je upalio) ...

ČINJENICA :: ne postoji niti jedan način za potpuno otključavanje iPhone-a BILO GDJE u svijetu ....

Naime, u Plavom oglasniku nepoznati muškarac ostavio je oglas o prodaji novog iPhonea, još neraspakiranog. - Dobio sam ga od rođaka iz Amerike i namjeravam ga prodati. Budući da je njegova cijena u Americi oko 600 dolara, ja ga prodajem za 1000 eura.

Otkada sam stavio oglas, ne prestaju mi pozivi na mobitel svih zainteresiranih diljem Hrvatske. Dnevno zaprimim 50-ak poziva, no još ga nisam uspio prodati - ispričao nam je muškarac koji je ostavio oglas.
    1000 eura, 50 poziva ... i nije ga prodao????
    pa kako .... ajmo vidit .... sve piše ....

Inače, vijest o hakiranju iPhonea brzo se proširila internetom. Nekoliko foruma preuzelo je upute hakera Sasshe koji je detaljno napisao kako se hakira iPhone, a korisnici tih stranica naveliko su komentirali ovo dostignuće.

No u tim uputama Sassha je napisao i kako mu unatoč svim ostalim funkcijama još ne radi opcija primanja poziva.
    pazi sad ... prvi boldani dio .... nekoliko foruma je preuzelo hack .... naveliko se komentira ....

ALI!!!!!!!!!!

NE RADI PRIMANJE POZIVA!!!!!!!!!!!

NA JEBENOM TELEFONU ......

pa kaj onda radi? on / off switch?

vrhunski HRVATSKI haker je uspio upaliti iPhone !!!!!!!!! i još se to komentira po forumima ...

jebote, idem se onesvijestiti od nacionalnog ponosa ...

(jel se može reći kolko me ovakve gluposti iritiraju?)

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-01-06
    Poruka
    220
    Liked
    0 times

Re: Vrhunski hacker (ako vjerujete našim novinarima)

Samo je pitanje vremena kad ce i primanje poziva raditi.
    S obzirom koliki je hype stvoren iPhoneom, to bi se moglo dogoditi jako brzo...

Mozda se ljudi spremaju za pojavu pravog hacka pa da mobitel ima svoju pravu svrhu, a mozda su samo jedni od onih koji moraju imati Appleove proizvode ...

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

uopće nije tako jednostavno .. jer je telefon vezan na iTunes ...

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-01-06
    Poruka
    220
    Liked
    0 times

I iPod je vezan za iTunes pa opet postoje maleni programcici koji "kidaju" te veze...

Početnik
    Datum registracije
    29-03-10
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Lajkaj nas na Facebooku