Raspravljate o temi Zvučnici 5.1!! u Tehnoklik forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Da li je moguće na takve zvučnike slušat mp3 glazbu!?...
pa mislim si jesam ja neobičan, il se stvarno ne može?
evo ja pustio mp3 na 5.1 i sad slušam ili ne slušam![]()
Naravno... možda pita jer su zvučnici za 5.1 zvuk, a izlaz iz MP3-a uređaj je stereo... imaš virtualno proširenje koje se kod nekih zove Matrix sustav koji rasporedi zvuk na sve zvučnike, a postoje i kablovi za spajanje svih zvučnika na jedan ulaz.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Da, to sam si i ja mislio
Ali opet, pa slušam jebemu![]()
![]()
e to sam pitao,ovo sta je aris odgovorio,sad ako tko zna gdje bi mogao uzet te kablove da sve to spojim pa da mogu na svih 5 + 1 slusat,sad mogu na samo 2 i subwoofer!!!
U svakom dućanu računalnom opremom... samo im objasni što želiš... al ako odeš u Chipoteku ili ve-mil nećeš promašiti sigurno imaju.
tnx,btw ako jos samo znas cca koliko kn kosta i da li cu kad budem spojio da slušam na svih 6 komada bit snaga zvuka jača ili će se rasporedit na s ova postojeća 3 na 6,tnx jos jendom![]()
Nemam pojma... nije više od 30kn... maks snaga sustava će se povećati na onu sa tri zvučnika + snagu sa dva zvučnika RMS-a...