| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi zvučnici 5.1 u Tehnologija i Tehnika forumu; Mrcina nad mrcinama 5.1 sistema je Creative-ov GigaWorks G500. http://www.creative.com/products/pro...&product=10814 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: zvučnici 5.1 Mrcina nad mrcinama 5.1 sistema je Creative-ov GigaWorks G500. http://www.creative.com/products/pro...&product=10814 P.S. -ne preporuca se da se ovi zvucnici spajaju na integrirane i slabije zvucne kartice. S ovim zvucnicima najbolju kvalitetu zvuka dobijate ako ih spojite na novu X-Fi zv. karticu.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: zvučnici 5.1 Koji si ti freak ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zvučnici 5.1 Imam Creative 5.1 već 3 god i odlični su
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
![]() | Re: zvučnici 5.1 Evo mojih bebica.... Logitech® Z-5500 Digital + creative 5.1 kartica za maximalni doživljaj (optičkim kablom se spajam) Zvuk je zapravo fantastichan, preshao sam na ove zvuchnike sa creative 3500 dtt josh i ovo je stvarno 5 klasa vishe (subwoofer je ogroman, puno veci nego shto sam kontao po slici ) sve u svemu fantastichno ! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 478
![]() | Re: zvučnici 5.1 Citat:
tako sam i ja mislio dok nisam uzeo ove nove lođitekove vido sam ih u Bug-u i na pc top 100 stranici kao speakers of the year i to je to, definitvno najjacha stvar ikad napravljena za PC po pitanju zvuka (barem shto se tiche renomiranih formi chije ja proizvode pratim) | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zvučnici 5.1 Jebeni su ti zvučnici, doslovno razvaljuju, jebena je fora, da se postolje svakog može okrenuti oko osi, onda ih možeš lako pričvrstiti na zid i fino rasporediti...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
![]() |
| Tagovi: zvucnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:16.

vido sam ih u Bug-u i na pc top 100 stranici kao speakers of the year i to je to, definitvno najjacha stvar ikad napravljena za PC po pitanju zvuka (barem shto se tiche renomiranih formi chije ja proizvode pratim)