| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Zvuk preko kucnog kina u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam nedavno Samsungovo kucno kino sa 5.1 sustavom zvucnika. Zanima me da li mogu spojiti nekako te zvucnike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina moguce je imas ona tri kabla zuti crveni i bijeli cini mi se isto tako kako si prikljucio dvd na tv tako mozes i zvucnike samo uzmes onaj pretvarac i kabel nadjes na dvdu audio in i tu ukljucis..... ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Jedini problem je što većina dvda, nema audio in, a neki televizori nemaju ni audio out. Kod kućnih kina koja većina ljudi kupuje, dakle onih cijene do 1000kn, najčešće nema audio in ulaza.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Godina: 25
Poruka: 17
![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Citat:
![]() | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Audio out ti je 3.5" za slušalice i preko njega i dva činča (kabel) možeš priključiti tv na DVD, al će ružno izgledati pošto je izlaz za slušalice obično naprijed...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Godina: 25
Poruka: 17
![]() | Je, al mi DVD nema scart! Nikako da nadjem kompatibilne ulaze i izlaze ![]() E ovo bi moglo proci! A jel ima takav kabel ili bi ga morao prepravit? A sto se tice estetike, glavno da radi! Zadnji Uredio daidza : 28-02-07 u 20:12. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Imaš kupiti traži 3.5" to cinch kabel u chipoteka-i recimo... Ai dolazi sa Canonovim fotoaparatima, ja tako računalo spajam na liniju...
| | |
![]() |
| Tagovi: kucno kino, samsung kucno kino, zvuk kucno kino |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:56.