| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tehnoklik Raspravljate o temi Zvuk preko kucnog kina u Tehnologija i Tehnika forumu; Hvala svima na odgovorima i pomoći. Riješit ćemo to sada, ili sa scart-cinch kombinacijom koja je estetski prihvatljivija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-07 Lokacija: zadar Godina: 24
Poruka: 9
![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina imas kupiti kabel koji ima sa jedne strane skart a sa druge dva činča iza tv imas sigurno ulaze ili sa strane osim ako ti nije tv iz 1983 evo ti jos jedan savjet nemoj previše glasno slusati jert ce ti riknuti speacer zvucnik full je osjetljiv pogotovo kod kućnih kina |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Lokacija: Požega-Osijek Godina: 25
Poruka: 28
![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina E imam još jedno pitanje! Za kombinaciju 3.5''-cinch on bi trebao automatski isključiti zvučnike na tv-u i prebaciti na 5.1 (isto kao da ubodem samo slušalice), jel tako? e sad me zanima hoće se to isto dogoditi i sa scart-cinch kablom, ili će zvučnici na tv-u ostati upaljeni? |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Zvuk preko kucnog kina Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 329
![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina Sve se može kad se hoće.Ja sam si s tv-a,kompa,moba,PS2 i PSP-a zvuk spojio na zvučnike kučnog kina.Samo trebaš imat audio out bilo kakvi i naravno aux na dvd-u.Kabel je lako za pronaći
__________________ If there was a single day I could live... a single breath I could take I'd trade all the others away. Laid to rest by Lamb of God |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zvuk preko kucnog kina mislim da je bitno da ti tv ima barem jedan scart prikljucak i da imas dvd player malo novije proizvodnje.ja sam si na svoj player spojio playstation,satelitsku,analognu i sa obicnim scart kabelom povezao player i tv.imam dobar zvuk na zvucnicima bez obzira da li gledam film,tv program ili igram igre na ps-u.e da,kucno kino mi je lg,a tv je neko kinesko sranje(nadam se, ne jos dugo)
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
| | #19 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zvuk preko kucnog kina i kaj spojish s scartom i nije to zvuk kakav mozhe biti.. ja sam komp i playku povezao s zvuchnicima preko optichkog kabla
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: kucno kino, samsung kucno kino, zvuk kucno kino |
« klima za stan-pomoc???
|
MP3 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.