| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi 3100 televizijskih kanala u Kultura i Zabava forumu; UPOMOĆ!!! Dobila sam danas nekakav ludi program gdje imam 3100 kanala navodno uživo.Probala ono uživo ide hrt ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | 3100 televizijskih kanala UPOMOĆ!!!Dobila sam danas nekakav ludi program gdje imam 3100 kanala navodno uživo.Probala ono uživo ide hrt 1,pink i još neki kanali.Ponuđenih imam i movies chanel ali mi se ne otvaraju a ako se svaki 10-i otvori onda su reklame.Nigdje mi se na ekranu ne otvara da skinem taj program ili što god to bilo da mogu normalno gledati.Program se zove JLC`s Internet TV v1.1 Alpha4.Da li itko ima taj program da mi kaže kako se služiti s njim![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: 3100 televizijskih kanala imam ja taj program.... meni se neki otvaraju neki ne.... npr pink mi se otvori, hrt također.... ali ima ih puno koji se ne otvaraju... jel to ovaj? ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 366
![]() | Re: 3100 televizijskih kanala a da se mozda neki moraju platiti isto ka i sa digitalnom satelitskom,vecinu moras platiti (ili nades kljuceve na netu) da bi gleda!
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 2.71GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 134
![]() | Re: 3100 televizijskih kanala i to je moguce... pratim najvise americke (SAD, kanada) televizije... svi mi valjaju... slika nije nesto ali sta ocekivati od internet tv-a.... a ni max tv koji imam nije mi nesto... da bar on ima vise programa...
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
![]() |
| Tagovi: 3100, tv kanal |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

UPOMOĆ!!!
da mogu normalno gledati.Program se zove JLC`s Internet TV v1.1 Alpha4.Da li itko
ima taj program da mi kaže kako se služiti s njim