Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Kultura i Zabava forumu; ...vaših 5 ?? kandidata ima puno ali evo mojih favorita.. -zauvijek susjedi (neki glupi bosanski humor) -ona nova sa zuhrom,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-10-07, 18:42   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija??

...vaših 5 ??
kandidata ima puno ali evo mojih favorita..
-zauvijek susjedi (neki glupi bosanski humor)
-ona nova sa zuhrom,glupo do boli zajedno s njim..
-cimer fraj,valjda je sve jasno..
-uzmi ili ostavi s ovim novim likom
-otvoreno s preambicioznim,presmjelim,prećelavim mislavom bagom...
mislim da općenito tv program gubi na kvaliteti a pogotovo s ovim novim instant domaćim serijama..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 19:11   #2 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,868
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan
Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija??

-cimer fraj definitivno visoko na listi ako ne i prvo mjesto
-možda će me neko popljuvati kad kažem i ovo ali prošlogodišnja večernja škola mi je išla na živce...meni se činilo da baš zbog toga što je išla svaki dan se vidjelo kako na silu izmišljalju skečeve...jednostavno to nije bilo to i meni je bilo često jaaako dosadno...ona večernja na htv-u je bila za dvije klase bolja
-mijenjam ženu...zavezati konopcem za noge urednike, realizatore i onda od zid mlatiti...KATASTROFA
-fbi istraga...takodjer rtl tv...katastrofa...općenito mislim da je rtl najgora tv
-bračne vode (al bundy)...dosadilo i bogu i narodu
-nova lova i kunolovac...mislim da riječi nisu potrebne
fat_boy_slim je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 19:24   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

a di se nisam sitio k.t.2 što se emitira na rtl-u..e ono je mix loše glume,jeftinine produkcije,glupog scenarija i prejeftinih nazovimo ih glumaca
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 21:36   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 2,329
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

sam svoj majstor, dadilja, cosby show, sve sapunice, oni trojica što čuvaju djecu po cijele dane, kt2, reži me, onaj klinac steve urkel...
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 23:01   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Premalo je 5, ali probati ću

-Nisam siguran da ide još na tv-u, ne znam ni kako se zove (ni ne zanima me). Znam jedino da bih prije sam sebe uspio poševit u dupe nego odgledat to do kraja. Emisija ide petkom navečer oko 22:30, a radi se o tome da 3-4 hrvatska intelektualca komentiraju raznorazne društvene i ine teme u studiju 3x3. Sačuvaj bože, srećom nikad nisam bio na intelektualnom nivou...

-Mijenjam ženu. ...Čemu to na televiziji , a još me više fascinira ekipa koja se prijavljuje. Ma kakav ti je izazov u životu otići 7 dana iz Zadra u Sveti Prčvarnik i kuhat/peglat/prat totalnim anonimusima. A zadnju večer te kao odvedu na večeru, a večera završi tako da zamjenska mama pleše kolo na šanku opskurne birtije, sve to popraćeno ludim već dobro poznatim melodijama. A svaki lokalni mačak želi biti blizu zamjenske majke kako bi pokazao svoj autoput između 2 zuba u kutevima ustiju cjelokupnom hrvatskom narodu..A što je to? To je kazeta. "Draga mama, jako nam fališ. Ja sam dobro, zamjenska mama je dobra ali nije kao ti. Braco i seka su super, bilo im je dosadno bez tebe pa su iskopali baku da se igraju. Sad su mirni već 3 dana a ni Bobi više nije gladan. Tata je rekao da mu fališ, eno ga trči spuštenih hlača za ovcama u dvorištu. On i zamjenska mama se nisu baš snašli. Volimo te, vrati nam se brzo"...A onda kreće ronjenje suza u grupnjaku. We're happy family I sve to za tretman u salonu ljepote

-Jel me netko tražio..Ma koji moron je ovu seriju izvukao sa najdonje police ormara u arhivi. Koja budala ne da glavnim akterima da počivaju u miru nego su ih morali reanimirati. A kad krenu fore Ismeta Hore, pa onda na pozornici udri "creme de la creme" hrvatskog estradnog neba. Ubijte me. Jedina svijetla točka emisije su Marasica i ona druga plavojka. No šteta što i one imaju ulogu zabavljača pa izbacuju šale i pošalice. Jel' tako šefe?

"Sad stoji ovdje naslonjen na šank
Veli mi da nema s kim popričati
Ma neka si nabavi nekog psa
Samo nek mi skine, skine ruku s ramena"
(Hladno Pivo-Šank)

-Sve moguće serije na rtl-u. Ponavljanje je majka mudrosti, ali brate dosta više. Već sam prešao fazu Baltazara i Melkiora, još malo pa sam na nivou Platona. Ili nemaju para za nešto novije jerbo sve ode na bigbrader i zakon braće ili im je netko od glavonja zapeo duboko na početku 80-ih...Već 15 godina za redom čekamo hrvatsko proljeće s istim serijama, vratite nam Roseanne

-prevelika konkurencija za posljednje mjesto, we'll make it 4

Zadnji Uredio wonderwall : 10-10-07 u 23:03.
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 23:52   #6 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,250
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

1. Nova lova i kunolovac
2. Krim tim 2
3. Sve serije popodne na rtl (osim bračnih voda, ovo ostalo je preglupo i već se stoti put reprizira... čudi me da nisu dadilju počeli ponovno reprizirat)
4. Cimer fraj
5. Ajd BigBrother (premda nije ni emisija ni serija, al mi se toliko to gadi da sam morao tu napisat)
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 00:54   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 21
Poruka: 554
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

samo 5 ima ih 5 svaki dan, na svakom od tri programa...

HRT -Ljubav u zaleđu, Najslabija karika, Luda kuća, Piramida, Tko želi biti milijunaš?, Ponos Ratkajevih

RTL - Sudnica, Zabranjena ljubav, K.T.2, Kunolovac,

NOV@ - Cimmer fraj, Nova lova, Nad lipom 35, Kod Ane

Strane mi se ni neda nabrajati, a i domacih ima sigurno jos...
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 09:51   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 28
Poruka: 4,874
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Malo ih je pet za nabrojati, ali definitivno najdosdnije i najgluplje su:

HTV - najslabija karika

Ponos ratkajevih ( to sam zraknio jučer na telki i kada sam vidio isforsiranu glumu, došlo mi je da povratim)

Uzmi ili ostavi( kako to može netko gledati...)

Piramida ( kad čujem onaj isforsirani pljesak publike koji traje više minuta, mislim stvarno... i još sa strane stoji gospođa koja pokazuje publici kad treba pljeskati)

Ne znam kako se zove emisija koja je išla petkom navečer sa voditeljem i sa tri gosta ( među njima je Ivanković, Zidić i trećeg ne znam ) koji razglabaju o društvenim događanjima, pa se svaki pravi pametan i želi nešto pametno za reći.

NOVA TV

definitivno Cimer Fraj - svaka riječ je suvišna, svaki komentar je suvišan, samo treba pogledati seriju na 2 minute i sve će ti biti jasno.

Nova lova, nad lipom 35...

RTL

Ja mislim da drži vodeće mjesto na ljestvici uvjerljivo:

1.Big Brother
2.Mjenjam ženu
3.Zabranjena ljubav
4.Sudnica
5.sve serije popodne..
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 00:22   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Godina: 23
Poruka: 340
Simply se izdvaja iz maseSimply se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Simply

1. Nad Lipom 32 (žešća retardacija, koju su čak reprizirali preko ljeta)
2. Večernja škola (ovo šta Pervan sada radi je totalni horor)
3. Cijela popodnevna shema RTL-a (humoristične serije sa početka 90-ih, koje niti su smiješne, niti su zanimljive, a već ih 555. put repriziraju)
4. Zabranjena ljubav (trakavica gora čak i od Santa Barbare)
5. Dobro jutro Hrvatska (vjerovali ili ne, to još uvijek postoji)
Simply je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 02:44   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

AH.... Kaj samo 5?

One, kunolavac, glupolovac i to...
Cimer fraj...
Sad i NMK...
Mijenjam ženu
Sudnice
............
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: emisija, serija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111