-cimer fraj definitivno visoko na listi ako ne i prvo mjesto
-možda će me neko popljuvati kad kažem i ovo ali prošlogodišnja večernja škola mi je išla na živce...meni se činilo da baš zbog toga što je išla svaki dan se vidjelo kako na silu izmišljalju skečeve...jednostavno to nije bilo to i meni je bilo često jaaako dosadno...ona večernja na htv-u je bila za dvije klase bolja
-mijenjam ženu...zavezati konopcem za noge urednike, realizatore i onda od zid mlatiti...KATASTROFA
-fbi istraga...takodjer rtl tv...katastrofa...općenito mislim da je rtl najgora tv
-bračne vode (al bundy)...dosadilo i bogu i narodu
-nova lova i kunolovac...mislim da riječi nisu potrebne

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
...Čemu to na televiziji
, a još me više fascinira ekipa koja se prijavljuje. Ma kakav ti je izazov u životu otići 7 dana iz Zadra u Sveti Prčvarnik i kuhat/peglat/prat totalnim anonimusima. A zadnju večer te kao odvedu na večeru, a večera završi tako da zamjenska mama pleše kolo na šanku opskurne birtije, sve to popraćeno ludim već dobro poznatim melodijama. A svaki lokalni mačak želi biti blizu zamjenske majke kako bi pokazao svoj autoput između 2 zuba u kutevima ustiju cjelokupnom hrvatskom narodu..A što je to? To je kazeta. "Draga mama, jako nam fališ. Ja sam dobro, zamjenska mama je dobra ali nije kao ti. Braco i seka su super, bilo im je dosadno bez tebe pa su iskopali baku da se igraju. Sad su mirni već 3 dana a ni Bobi više nije gladan. Tata je rekao da mu fališ, eno ga trči spuštenih hlača za ovcama u dvorištu. On i zamjenska mama se nisu baš snašli. Volimo te, vrati nam se brzo"...A onda kreće ronjenje suza u grupnjaku. We're happy family
I sve to za tretman u salonu ljepote