| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Kultura i Zabava forumu; big brother sudnica mijenjam zenu kt2 cimmer fraj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? big brother sudnica mijenjam zenu kt2 cimmer fraj
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 1.big brother 2.big brother 3.big brother 4.big brother 5.big brother na 6-to i ostala mjesta idu sve emisije iz prethodnih postova
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Najgore su emisije na novi:1.Nova-lova 2.Cimer Fraj 3.Nad lipom 35 pod 4.onaj kunolovac s rtl-a,prejadno i pod brojem 5.Sudnice,takodjer prejadno Moglo bi se jos toga napisati...i to puno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? meni je istraga odlicna emisija,nije mi jasno zasto je ljudi ne vole,prikazuje pravu stranu zlocina i koliko zapravo rupa ima nase pravosudje te koliko ima nerijesenih slucajeva,sorry na offtopicu ali morao sam ovo reci
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Istragu i Latinicu baš volim pogledat. Večernju također, ali dobro.. Ne volim one CSI serije, onda ima neka nova serija "Supernatural", dva zgodna glumca ali te serije tipa Buffy the vampire killer i ostala sranja su mi bezveze. "Reži me" je isto totalna katastrofa, ne mogu se sad svega sjetit jer rijetko gledam tv..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | najiritantnija koja vam je najiritantnija serija...emisija na televiziji...meni osobno nova lova ...
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
![]() |
| Tagovi: emisija, serija |
« Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac...
|
Koliko u prosjeku dnevno gledate TV? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

)
29 49.....
Pali gume a ne dušu