sudnica, cimmer fraj ( i ostale s nove ) .. ono nesto s RTL-a "Odred za čistoću" ... i naravo naj naj naj gora "mijenjam zenu"
Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; big brother sudnica mijenjam zenu kt2 cimmer fraj...
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
sudnica, cimmer fraj ( i ostale s nove ) .. ono nesto s RTL-a "Odred za čistoću" ... i naravo naj naj naj gora "mijenjam zenu"
1.big brother
2.big brother
3.big brother
4.big brother
5.big brother
na 6-to i ostala mjesta idu sve emisije iz prethodnih postova
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Najgore su emisije na novi:1.Nova-lova
2.Cimer Fraj
3.Nad lipom 35
pod 4.onaj kunolovac s rtl-a,prejadno
i pod brojem 5.Sudnice,takodjer prejadno
Moglo bi se jos toga napisati...i to puno
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
1.nova lova
2.big brother
3.latinica(zna biti dobra ali inace...)
4.sapunice
5.Istraga(a i nje mi je pun k...)
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
meni je istraga odlicna emisija,nije mi jasno zasto je ljudi ne vole,prikazuje pravu stranu zlocina i koliko zapravo rupa ima nase pravosudje te koliko ima nerijesenih slucajeva,sorry na offtopicu ali morao sam ovo reci
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Istragu i Latinicu baš volim pogledat. Večernju također, ali dobro..
Ne volim one CSI serije, onda ima neka nova serija "Supernatural", dva zgodna glumca ali te serije tipa Buffy the vampire killer i ostala sranja su mi bezveze. "Reži me" je isto totalna katastrofa, ne mogu se sad svega sjetit jer rijetko gledam tv..
cosby show, reži me,
slabo gledam tv, ali ne mogu smisliti globalno sijelo.
i onog voditelja koji mi izgleda urokan.
^_^ Anki
koja vam je najiritantnija serija...emisija na televiziji...meni osobno nova lova ...
Who's that chick? who's that chick? Too cold for you to keep her Too hot for you to leave her