| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Kultura i Zabava forumu; K.T. 2, Nova Lova, Kunovolac, lud zbunjen normalan, koleđicom po svijetu... imam ih još hrpu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? K.T. 2, Nova Lova, Kunovolac, lud zbunjen normalan, koleđicom po svijetu... imam ih još hrpu
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 1.Sabor - toga se izgleda nitko nije sjetio ili to volite ipak ![]() 2.kunolovac i sve u tom principu 3.sapunice, ali najgora Ratkajevi 4.dječje emisije - Nora Fora itd. 5.reprize i lupanje istih serija non-stop, i još kod repriza sad nastavci na preskokce, 1.,2.,7.,28.,14.,13. epizoda |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 1.kt2 2.kunolovac 3.top model 4.farma 5.ona serija princip ko nedaj se nina, samo dok je islo na novoj i to sinkronizirano sa spanjolskog/talijanskog na hravtski UZAS!!
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? A da izaberemo koji je najgori ili najgluplji program ja bih izabrao HRT. Previše dokumentaraca, politike i još k tome moraš plačati pretplatu za njih gledao ti HRT ili ne gledao. U drugim zemljama se naplačuje koliko gledaš i što gledaš jer svi imaju kabelsku. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emisija, serija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.

Zaboravio sam totalno na to u prošlom postu.