| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? u Kultura i Zabava forumu; ajme, samo 5 kunolovac i sva slična sranja KT2 i sudnice jel me netko tražio (kak se to već ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? ajme, samo 5 ![]() kunolovac i sva slična sranja KT2 i sudnice jel me netko tražio (kak se to već sad zove) i sve na tu foru farma, big brother i slične bedarije mjenjam ženu, biba i te fore ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? krim tim - ajme koe su to budale hahahah komedia sudnica ratkajevi puna kuca - to nemrem podnjet poludimruzna ljepotica ![]()
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Puna kuća Korak po korak Nad lipom 35 ona hrt-ova sranja tipa. ples sa zvjezdama Zauvijek susjedi KT2 Ugl,prva je PUNA KUĆA,to je tako retardirano glupa serija 70-tih. Bolje da umjesto te pune kuće stave simpsone ili onaj princ iz bel aira.
__________________ HIP HOP UNDERGROUND CROATIA! ![]() Ljudi govore da radim glazbu ja za sprovode to dobro je,jer sve ovo sranje groblje je. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-06-06 Godina: 23
Poruka: 273
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Joj, samo ne opet princ iz Bel Aira. I to mi vise ide na jetra. Sa ovim ostalim se slazem. Ona mala iz Pune Kurcine mi uopce vise nije slatka nego mi se gadi
__________________ Bayern München - jetzt erst recht |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? i meni je već dosadan princ iz bel aira,al bolje to od pune kuće i korak po korak.
__________________ HIP HOP UNDERGROUND CROATIA! ![]() Ljudi govore da radim glazbu ja za sprovode to dobro je,jer sve ovo sranje groblje je. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? Nova lova Krim tim 2 (nemre bit bez 2 ![]() )Skrinja Dadilja (to je bas dosadno postalo) Kunolovac
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,591
![]() | Re: 5 najglupljih/najdosadnijih emisija ili serija?? 1.Naša mala klinika 2.Trening F1 3.HNL 4.Lipa 35 5.MASH (ona američka serija sa pederom i džipovima)
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
![]() |
| Tagovi: emisija, serija |
« Peticija za ukidanje emisija kao što su Nova Lova, Kunolovac...
|
Koliko u prosjeku dnevno gledate TV? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:30.

poludim

)