| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Antologijske sapunice... u Kultura i Zabava forumu; ...i nemojte lagat da niste nikad niti jednu pogledali mislim da je ova ekipa pokrenula lavinu nastavilo se ovako tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Antologijske sapunice... ...i nemojte lagat da niste nikad niti jednu pogledali ![]() mislim da je ova ekipa pokrenula lavinu ![]() ![]() nastavilo se ovako ![]() tu je glavni frajer bio CC Capwell ![]() a zbog njih dvoje je proliveno toliko suza ![]() Viva la mexico, valjda prva njihova na našim malim ekranima Narod je nakon toga potpuno poludio za "scarface", naravno nije riječ o De Palminom filmu nego o... ![]() ...to be continued... ![]()
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Celebrity | Re: Antologijske sapunice... vsigurno jedna od najgledanijih sapunica u hrvatskoj: LEGENDARNA MARISOL tn_marisol1.jpg tn_marisol2.jpg
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Antologijske sapunice... Part 2... Kako sam se sjetio ove sapunjače, više nisam siguran u svoju gore navedenu tvrdnju Citat:
famozna serija, po naški - "I bogati plaču" Sljedeća tužna priča koja je pokrenula hrvatski narod, i još jedan par čija ljubav nije naišla na odobravanje, ali oni su to uspješno prebrodili...naravno, ko i svi ostali bila je neponovljiva ![]() ![]()
__________________ Drop the Leash! Zadnji Uredio wonderwall : 05-05-07 u 23:15. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Antologijske sapunice... Evo negdi sam iskopa tekst od pjesme iz Esmeralde ![]() Esmeralda, en tus ojos La noche y el dia uno son Esmeralda, flor del campo Me vees con la luz del corazon Esmeralda amor, Esmeralda amor Tu amor es puro como el sol Esmeralda amor, Esmeralda amor Tienes los ojos lleno amor Esmeralda, tienes los ojos lleno amor Esmeralda, son tus ojos Estrella que alumbran mi cancion Esmeralda, flor del campo Quisiera que veas como yo Esmeralda amor, Esmeralda De poco estabas a ir bella Brillando, y con tu amor, Tu desnudez se partio en dos, Mi corazon Esmeralda amor, Esmeralda amor Tienes los ojos del amor.
__________________ The ground is breaking down right under me. Cleanse and purge me in the water. |
| | |
![]() |
| Tagovi: antologijske, sapunice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:18.