Raspravljate o temi Astro show u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Na RTL televiziji u jutarnjem terminu (prije kviza "kunolovac") prikazuje se ta emisija i zovu oni koji vjeruju da im ...
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA
Hocu i ja da se malo smijem
Najjači mi je onaj ezotv na novoj kad je neki dan jedan "numerolog" savjetovao svaku osobu koja bi nazvala da hitno promjeni ime jer im ovo sadašnje kao donosi nesreću, i sada on priča i priča toj jednoj osobi i pita "jeste li još s nama?", a sa druge stranle linije ne čuje se ništa, i taj numerolog kaže kao "vjerojatno je otišao promjeniti ime"
Koji carevi, takve emisije su smješnije od najsmješnijih komedija, ubiješ se od smijeha dok to gledaš
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
haha ,,, svasta ...
Ne znam za druge ali ja na takve stvari ne nasjedam niti bih zvao niti vjerujem u to ...
Svatko ima pravo misliti sta hoce ...
btw ja ovu temu nisam zamislio tako da svakog tko da svoj komentar gusim podpitanjima i raspravljam o tome ,,, samo sam htio vidjeti par misljenja o svemu tome ,,, ili mozda pak netko ima nekog pozitivnog ili negativnog iskustva u tako necem slicnom ...
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
1. jednom nazvala (zajebancija je bila u pitanju... bilo nas je više i sve smo zvale... NVM), pubertetlija sam bila. "Prognozirala" je neku ogromnu ljubav sa nekim smeđim dečkom sa kojim se nepoznam još i upoznat će mo se tako da će mo se na pas master posvđati
2. a nasmiješ se, ima svakakvih kretena...
3. a jbga, ljudi su očajni i neki ne shvaćaju to tako... ali, da, izvlačenje novaca
4. ne!!!
5. oni su plaćeni da zvuče tako da i ti sam povjeruješ da se to desilo u tvome životu... ako nije tako, onda je neka verzija slična toj.
stupid is as stupid does
koja glupost, gore od onog kunolovca
I know that I was born and I know that Ill die.
The in between is mine.
I am MINE
Uopce nemam volje to niti poledat...vjerojatno još jedno sranje u nizu...
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
kad netko pripomene tarot, ja se odmah sjetim milana
tarot, ženidba i vajt snejk, pa tko mu ne bi vjerovao??
Isuse, skoro sam se srušio na pod od smijeha
"Pa kad nauči ko je dejvid koverdejl, onda može"
Nepotrebno kvotanje posta iznad![]()
Zadnji Uredio daka : 02-02-09 u 16:35
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time