Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

Astro show

Raspravljate o temi Astro show u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Na RTL televiziji u jutarnjem terminu (prije kviza "kunolovac") prikazuje se ta emisija i zovu oni koji vjeruju da im ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

Astro show

Na RTL televiziji u jutarnjem terminu (prije kviza "kunolovac") prikazuje se ta emisija i zovu oni koji vjeruju da im tarot moze pomoci ...

1. Da li ste kad probali zvati tarot i pitati za svoje zdravlje, ljubav, financije i sl. stvari?
    2. Mislite li da takve stvari treba javno prikazivati na TV-u?
    3. Je li to samo izvlacenje novca (s obzirom na jako visoke cijene impulsa) od ljudi koji su sve pokusali pa na kraju se u ocaju obracaju tim tarot centrima ili cak uzivo na TV-u?
    4. Da li biste se javili uzivo na TV, rekli svoje ime i godiste, i pitali nesto sto vas zanima za buducnost?
    5. Mislite li da oni puno govore pa potrefe nesto iz tvog zivota pa ti izgleda kao da nesto znaju, a zapravo oni znaju koliko i ti sam znas sta te ceka?

Osim ovih postavljenih pitanja svaki komentar (dobre i lose strane), neka iskustva i sl. vezano uz ovu TV emisiju dobro dodje ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

Regularni forumas
    Datum registracije
    12-09-07
    Starost
    26
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Re: Astro show

Citat Pravi autor: edhembeg Pogledaj Poruke
    Na RTL televiziji u jutarnjem terminu (prije kviza "kunolovac") prikazuje se ta emisija i zovu oni koji vjeruju da im tarot moze pomoci ...

1. Da li ste kad probali zvati tarot i pitati za svoje zdravlje, ljubav, financije i sl. stvari?
    3. Je li to samo izvlacenje novca (s obzirom na jako visoke cijene impulsa) od ljudi koji su sve pokusali pa na kraju se u ocaju obracaju tim tarot centrima ili cak uzivo na TV-u?
    4. Da li biste se javili uzivo na TV, rekli svoje ime i godiste, i pitali nesto sto vas zanima za buducnost?
    5. Mislite li da oni puno govore pa potrefe nesto iz tvog zivota pa ti izgleda kao da nesto znaju, a zapravo oni znaju koliko i ti sam znas sta te ceka?

Osim ovih postavljenih pitanja svaki komentar (dobre i lose strane), neka iskustva i sl. vezano uz ovu TV emisiju dobro dodje ...

Gluposti nebih zvao jer necu reci da nevjerujem u to.
    No oni koji se s time bave nece uzimati javno novac i krasti na bijednim ljudima koji misle da ovi govore i vide a zapravo lazu i kradu ovo malo para sto ljudi imaju
    Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
    http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA

Hocu i ja da se malo smijem

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Najjači mi je onaj ezotv na novoj kad je neki dan jedan "numerolog" savjetovao svaku osobu koja bi nazvala da hitno promjeni ime jer im ovo sadašnje kao donosi nesreću, i sada on priča i priča toj jednoj osobi i pita "jeste li još s nama?", a sa druge stranle linije ne čuje se ništa, i taj numerolog kaže kao "vjerojatno je otišao promjeniti ime"

Koji carevi, takve emisije su smješnije od najsmješnijih komedija, ubiješ se od smijeha dok to gledaš
    You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time
    Sooner or later God'll cut you down
    Sooner or later God'll cut you down

V.I.P. Član Avatar od korisnika edhembeg
    Datum registracije
    27-06-08
    Starost
    28
    Poruka
    4,375
    Liked
    128 times

haha ,,, svasta ...

Ne znam za druge ali ja na takve stvari ne nasjedam niti bih zvao niti vjerujem u to ...

Svatko ima pravo misliti sta hoce ...

btw ja ovu temu nisam zamislio tako da svakog tko da svoj komentar gusim podpitanjima i raspravljam o tome ,,, samo sam htio vidjeti par misljenja o svemu tome ,,, ili mozda pak netko ima nekog pozitivnog ili negativnog iskustva u tako necem slicnom ...
    Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

1. jednom nazvala (zajebancija je bila u pitanju... bilo nas je više i sve smo zvale... NVM), pubertetlija sam bila. "Prognozirala" je neku ogromnu ljubav sa nekim smeđim dečkom sa kojim se nepoznam još i upoznat će mo se tako da će mo se na pas master posvđati

2. a nasmiješ se, ima svakakvih kretena...

3. a jbga, ljudi su očajni i neki ne shvaćaju to tako... ali, da, izvlačenje novaca

4. ne!!!

5. oni su plaćeni da zvuče tako da i ti sam povjeruješ da se to desilo u tvome životu... ako nije tako, onda je neka verzija slična toj.
    stupid is as stupid does

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

koja glupost, gore od onog kunolovca
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Uvaženi forumaš Drawn Together: Soak It Champion Avatar od korisnika mate_jeb@te
    Datum registracije
    09-12-07
    Starost
    27
    Poruka
    912
    Liked
    0 times

1. Ne
    2. Bio bih zadovoljniji kad se ne bi pokazivale, ali vec kad se prikazuju postoji daljinski pa gledam snjeg na TV-u na brouju 0
    3. A sta ti mislis
    4. Ne
    5. Oni puno govore da ti iscide lovu
    I know that I was born and I know that Ill die.
    The in between is mine.
    I am MINE

Akademik Foruma Avatar od korisnika korisnik62
    Datum registracije
    27-06-08
    Poruka
    3,890
    Liked
    0 times

Uopce nemam volje to niti poledat...vjerojatno još jedno sranje u nizu...
    "U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
    Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

kad netko pripomene tarot, ja se odmah sjetim milana

tarot, ženidba i vajt snejk, pa tko mu ne bi vjerovao??

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Isuse, skoro sam se srušio na pod od smijeha

"Pa kad nauči ko je dejvid koverdejl, onda može"