| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi B.Susec!!! u Kultura i Zabava forumu; ..jeli se meni cini ili je doticni gospodin jaaako neprofesionalan,nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..jeli se meni cini ili je doticni gospodin jaaako neprofesionalan,nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ko dobije u derbiju hajduka i dinama ali zar nebi i njemu isto tako tribalo biti..taj covik ne samo da ocito navija za dinamo nego to i svojim komentarima sugerira 90 min + nadoknada..zasto su pobogu takvi komentatori toga derbija,zasto neko ne neko vise profesionalan i manje ocit....moj gospodine susec s toliko god.novinarskog staza i "profesionalnosti" pa da vi skoro palite bengalke kad dinamo zabije gol....malo se zapitajte koliko je to "objektivno" a koliko profesionalno..ovo je moj komentar pa ako se neko slaze samnom samo naprid.. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-01-07
Poruka: 2
![]() | Re: B.Susec!!! Citat:
Slažem se s tobom iako nisam navijač Hajduka... taj derbi sam pratio sasvim objektivno,... al nešto mi i inače uvijek smrdi kod tog komentatora bilo da komentira rukomet, atletiku, nogomet,.... ![]() | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
da sam ja direktor tv-a takav meni nebi prenosio derbije a i ostale sportove..ali nisam ja direktor a bogami ni pomocnik tako da...ali bi mu dao misto htv-u..neka cisti hodnike tu ga barem niko nece cuti.. ... | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 4,831
![]() ![]() ![]() | Re: B.Susec!!! Citat:
Ne samo on to radi, to rade blažičko kad prenosi engleske klubove u Europi, posebno Man United on svršava na njega. Božo Sušec kad prenosi Milan u Italiji, Vela kad prenosi Barcelonu u Španjolskoj, jer mu je jelen Dominiković donio dres od zlatnog zuba. Sjećam se prošlogodišnjeg derbija u Madridu između Reala i Barcelone, tako je očito navijao za Barcu da je to za nevirovati. Izjaviti da Santiago Bernabeu prima 60 000 tisuća ljudi može samo idot. A za Dinamo se potpuno slažem, ta ljubav i navijanje su preočiti.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: B.Susec!!! Citat:
![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: B.Susec!!! Citat:
![]() ne samo što se tiče engleskih klubova. blažičko je općenito najveći navijač među sportskim novinarima, po meni. u engleskoj navija za liverpool, prije preočito za man utd. u formuli je doslovno svršavao u eteru na scumacher, a sad više ne pratim pa ne znam. ali ne samo da je neobjektivno pristran za momčadi i pojedince nego je brutalan i kad nekoga otvoreno uzima na zub. sjeća li se tko šta je sve pričao za davida jamesa? pa nije mogao spavati zbog njega.. ok, komentar je novinarski izraz koji uključuje izražavanje vlastita mišljenja ali uz neku uravnoteženost i barem pokušaj objektivnosti, majku mu staru. svi su se oni predobro uhljebili na HTV-u i sve da rade i veća sranja, tko im šta može kad su tu već pola stoljeća, manje-više.. on topic: hmm, božo sušec.. dobar friz.. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bsusec |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:24.