| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi B.Susec!!! u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: carllito ...nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ko dobije u derbiju Hajduka i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: B.Susec!!! Citat:
ovaj dio može biti krivo protumačen a meni kao navijaču Hajduka bilo bi to krivo,meni je svejedno u smislu sportskog duha,znači neka pobijedi bolji,ako je taj dan i Hajduk očito bio gori pa neka i izgubi a mislim da je to i pošteno..evo nadam se da sam objasnio ovaj pojam gori navedeni.. ostajem pri tome da mislim da je sušec neprofesionalni novinar i da nezna raditi svoj posa u pogledu objektivnog viđenja stvari.. ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: B.Susec!!! Ma Božo je OK. najbolji komentator mi je Ćosić ( ono njegovo.. i kakav promašaj Luke Modrića...(5 sec stanke) ... KAKAV PROMAŠAJ LUKE MODRIĆA.) Citat:
Citat:
pa bolje da on svršava nego da prenosi onaj koji zna prenosit HNL. sve tišina. ko da se vratio sa sprovoda. ![]() | ||
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 441
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: B.Susec!!! Citat:
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: B.Susec!!! ma koji susec, ja da radim na tv-u ovaj glupi blazicko ne bi nikada radio. Sa svojim glupim komentarima zasluzuje da komentira tekmu na radiju i to ne nekom boljem i cjenjenijem nego nekom lokalnom kojem ima 100 slusatelja dnevno... debillllll
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: B.Susec!!! Citat:
pa normalno da Vela nece navijat za dinamo kad navija za hajduk ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-07 Godina: 31
Poruka: 1
![]() | Re: B.Susec!!! Što se tiče navijanja, ja znam da je Sušec navijao za Zvezdu. Kad je na Poljudu 1990. protiv Partizana zapaljena YU zastava, Bože se "javio sa Poljudske sramotice" izravno u Dnevnik. Isto tako se uvlačio Canjugi sa Croatiom koju godinu poslije. Radi se o klasičnom slučaju hrvatskog konvertitstva. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
![]() | Re: B.Susec!!! I ja mislim da je jako neprofesionalan i ocito naklonjen Dinamu sto je i dokazao i dokazuje kao voditelj. Jednostavno nemogu slusati njegove komentare o utakmici. Odvratno, centralisticki, boljsevicki, sebicno.....grrrrrrrrrrr ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bsusec |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.