Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi B.Susec!!! u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: carllito ...nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ko dobije u derbiju Hajduka i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-07, 15:02   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: B.Susec!!!

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
...nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ko dobije u derbiju Hajduka i dinama...

ovaj dio može biti krivo protumačen a meni kao navijaču Hajduka bilo bi to krivo,meni je svejedno u smislu sportskog duha,znači neka pobijedi bolji,ako je taj dan i Hajduk očito bio gori pa neka i izgubi a mislim da je to i pošteno..evo nadam se da sam objasnio ovaj pojam gori navedeni..
ostajem pri tome da mislim da je sušec neprofesionalni novinar i da nezna raditi svoj posa u pogledu objektivnog viđenja stvari..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 15:57   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 336
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Ma Božo je OK.

najbolji komentator mi je Ćosić ( ono njegovo.. i kakav promašaj Luke Modrića...(5 sec stanke) ... KAKAV PROMAŠAJ LUKE MODRIĆA.)

Citat:
Pravi autor: ševa
blažičko je općenito najveći navijač među sportskim novinarima
je, lik je car.

Citat:
Pravi autor: ševa
u engleskoj navija za liverpool, prije preočito za man utd.
i sad je za Manchester U.

pa bolje da on svršava nego da prenosi onaj koji zna prenosit HNL. sve tišina. ko da se vratio sa sprovoda.
jaiopetja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 16:00   #13 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: jaiopetja Pogledaj Poruke
je, lik je car.

i sad je za Manchester U.
ne, stvar je u tome da novinar ne smije biti navijač. odnosno neka privatno navija za koga hoće ali to mu se u novinarskom poslu ne smije primijetiti.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 13:20   #14 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne, stvar je u tome da novinar ne smije biti navijač. odnosno neka privatno navija za koga hoće ali to mu se u novinarskom poslu ne smije primijetiti.
znam, znam. ali samo ti kazem da privatno navija za Manchester United (a ne za Liverpool kako si ti napisao)
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 14:32   #15 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ok

a dobro, bar je dosljedan s man utd.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 18:07   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 441
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
..jeli se meni cini ili je doticni gospodin jaaako neprofesionalan,nisam neki bolesni fan nogometa i sasvim mi je svejedno ko dobije u derbiju hajduka i dinama ali zar nebi i njemu isto tako tribalo biti..taj covik ne samo da ocito navija za dinamo nego to i svojim komentarima sugerira 90 min + nadoknada..zasto su pobogu takvi komentatori toga derbija,zasto neko ne neko vise profesionalan i manje ocit....moj gospodine susec s toliko god.novinarskog staza i "profesionalnosti" pa da vi skoro palite bengalke kad dinamo zabije gol....malo se zapitajte koliko je to "objektivno" a koliko profesionalno..ovo je moj komentar pa ako se neko slaze samnom samo naprid..
Radi toga ti je Čosić popušia plesku prije par godina na Poljudu počea je zamalo plakat dok je komentira, mene je to prije nerviralo kad san bija mlađi, a sad me čisto zaboli šta svi osin Vele navijaju otvoreno za Dinamo dok komentiraju, navijaju za Cibonu i Zagreb, ali se to najviše osjeti kad se balun igra, jebiga kad su svi gore iz Zagreba
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 22:01   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika marlborolights

Datum registracije: 13-12-06
Godina: 26
Poruka: 96
marlborolights se izdvaja iz mase

ma koji susec, ja da radim na tv-u ovaj glupi blazicko ne bi nikada radio. Sa svojim glupim komentarima zasluzuje da komentira tekmu na radiju i to ne nekom boljem i cjenjenijem nego nekom lokalnom kojem ima 100 slusatelja dnevno...
debillllll
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 15:57   #18 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Chuorakk Pogledaj Poruke
Radi toga ti je Čosić popušia plesku prije par godina na Poljudu počea je zamalo plakat dok je komentira, mene je to prije nerviralo kad san bija mlađi, a sad me čisto zaboli šta svi osin Vele navijaju otvoreno za Dinamo dok komentiraju, navijaju za Cibonu i Zagreb, ali se to najviše osjeti kad se balun igra, jebiga kad su svi gore iz Zagreba

pa normalno da Vela nece navijat za dinamo kad navija za hajduk
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 22:44   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 31
Poruka: 1
petomavar se izdvaja iz mase

Što se tiče navijanja, ja znam da je Sušec navijao za Zvezdu.
Kad je na Poljudu 1990. protiv Partizana zapaljena YU zastava,
Bože se "javio sa Poljudske sramotice" izravno u Dnevnik.
Isto tako se uvlačio Canjugi sa Croatiom koju godinu poslije.
Radi se o klasičnom slučaju hrvatskog konvertitstva.
petomavar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-09-07, 16:30   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-08-07
Poruka: 131
IQUIQUE

I ja mislim da je jako neprofesionalan i ocito naklonjen Dinamu sto je i dokazao i dokazuje kao voditelj. Jednostavno nemogu slusati njegove komentare o utakmici. Odvratno, centralisticki, boljsevicki, sebicno.....grrrrrrrrrrr
IQUIQUE je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bsusec

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112