| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi B.Susec!!! u Kultura i Zabava forumu; To je sve jos OK. Sjecam se ja 1 komentatora koji je za vrijeme bivse Juge komentirao derbi Zvezde i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-06 Godina: 27
Poruka: 11
![]() | Re: B.Susec!!! To je sve jos OK. Sjecam se ja 1 komentatora koji je za vrijeme bivse Juge komentirao derbi Zvezde i Partizana te u pol etera ladno izvalio nesto tipa:"Evo, izlaze igraci Partizana... A evo i nasih!". |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: B.Susec!!! blažičko je veliki fan liverpoola,par puta su ga drugi komentatori podboli za dudeka, a sušec je obični bezobrazni alkoholičar a u njegovu pristranost nekom od klubova nisam siguran.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: B.Susec!!! Činjenica je da neki komentatori govore totalno subjektivno, znaš ono Dinamo zabije gol, tamo vrišti dere se urliče, a onda Hajduk ili Rijeka ili Slaven nije sad bitno zabiju gol i onda samo onako stiša glas i kaže jednu rečenicu i brzo prestane Da bar pokušaju skrit tu pristranost, ali to se jednostavno vidi iz aviona kako se navija za određeni klub. Naravno da komentatori isto imaju klub za koji navijaju, ali kao sportski komentator on bi morao naučiti biti objektivan, inače je to za mene kurac od sportskog komentatora
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: bsusec |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.

(a ne za Liverpool kako si ti napisao)