| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 3 u Kultura i Zabava forumu; evo vam novi "thread" cist ko' suza..stavljajte slike & komentirajte..mozda bude i XXX clipova (tesko)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() evo vam novi "thread" cist ko' suza..stavljajte slike & komentirajte..mozda bude i XXX clipova (tesko) ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 bar da bude kao u srpskom BB:čekić posevili se prije nego se upoznali Neka samo bude dobrih komada koji se ne srame kamera i bit ce dobro![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Big Brother 3 Kad uopće počinje... btw Kiki je reko da će se prijavit ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 možda je upo pa je zato rijetko na forumu, mada čisto sumnjam, već bi se hvalil naveliko ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Big Brother 3 Sljedeći petak mislim da počinje,nisam ziher...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 ma bit će slika, svake godine stave pokojeg komada unutra, to diže gledanost i ...
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 i ja sam cuo da pocinje valjda sljedeci petak..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 samo da ne bude nekih baba kao Biba prosle godine..glupani neznaju stavit neku realnu dobnu granicu ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 a ja pogledo u tv rasored: PETAK, 20:05, RTL televizor
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 (sorry, slučajno sam dvije postao)
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eksterni HDD | peugeot1 | Hardware | 9 | 02-10-07 01:07 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.