| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 3 u Kultura i Zabava forumu; nadam se da ce bit veselo!!:čekić :čekić vecina cura u kuci je zauzeta pa cemo vidit ove galebove hoce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 nadam se da ce bit veselo!!:čekić :čekić vecina cura u kuci je zauzeta pa cemo vidit ove galebove hoce li sto uspit napravit ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #152 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
ljudi moji pa koji galebovi....prije bi se mogli međosubno pokarati...izgledaju kao emancipirane pederčine....srećom da kao rekvizit u kući ne nađe koji strapon...bi ih ove curke naguzile
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Slovenski poluotok Godina: 19
Poruka: 186
![]() | Re: Big Brother 3 javio mi ujak zašto mu nema cure. odustala je radi njega, a trebala je biti u kući.
__________________ _DPG_DTP_ATL_LAX_LVC_Cash Money_MOB_WSTBS_ UCUD GEDIT, I ain't trippin', I ain't crabbin', I'm tippin' Real talk, babygirl, UCUD GEDIT |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Purger | Re: Big Brother 3 Ne bu tu seksa ! Trebe su preveć uštogljene...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eksterni HDD | peugeot1 | Hardware | 9 | 02-10-07 02:07 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 22:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.