| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 3 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Crickey Ak ste mislili na naš BB 3, to tek u 9 mj kreće...Iako ne mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #371 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 Citat:
![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #373 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 Sorry,nisam skužila mislila sam da si muško po nicku,nisam provjeravala! Btw ni ja ne pratim,al znam koji su po redu jer sam uvjek pogledala ko je pobjednik i na kaj taj lik liči! Bilo bi dobro da sad u ovom pobjedi žena!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #375 (permalink) |
| charolastra | Re: Big Brother 3 Bome im je zanimljivo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #378 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Big Brother 3 Ja neznam šta tu može biti opet,sve je već isfurano,mislim da će ljudima brzo dopizdit,a baš je to jadno,kad bolje pogledaš ti promatraš "smog sebe" 9 mjeseci,užas!I što je najgore gledanost je OGROMNA!
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #380 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 3 ajde fala kurcu..delam poa nebum videl nish..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: big brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Eksterni HDD | peugeot1 | Hardware | 9 | 02-10-07 01:07 |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 21:42 |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 03-02-07 23:12 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!