| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; čuo sam da se draftaju već za četvorku, iako nisam dosad nikad gledao kak spada taj show, jer nisam pretjerano ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| wit | Big Brother 4 čuo sam da se draftaju već za četvorku, iako nisam dosad nikad gledao kak spada taj show, jer nisam pretjerano ni zainteresiran, zanima me jel znate nekog osobno ko je dosad bio u BB, i da li znate možda nekog da je išao sad na testiranja, ja konkretno znam jednu curu iz VTC-e da je išla ali nije prošla, a ta da je prošla, vidili bi sve full frontal i all the way. meanwhile slikei z engleskog BB, tam je poprilično zanimljivo.
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 to je ekipa, mislim da kod nas nema šanse za tako nešto, a i da ima, naši bi napravili takvu paniku oko toga da bi se sve odmah prekinulo, a naša "liberalna" javnost bi ih osudila na doživotni zatvor |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Big Brother 4 Pa znam Sašu, pobjednika 1. BB-a i upoznao sam sve iz 1. Neki su ok a neki su totalni kreteni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!