| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Citat: Nova sezona Big brothera krenula je večeras pod geslom "Bez milosti". 14 novih stanara je odmah po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Big Brother 4 Citat:
![]()
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Big Brother 4 ,, onda moja greška ,, al je potrebno pokrenuti s njihove stranice jer je to pop-up prozor inače ne radi ,,
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #115 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Big Brother 4 ma ona mala plava maja paola ili kako vec je najbolja
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 43
Poruka: 135
![]() | Re: Big Brother 4 Brijem da će se ona prva karati , mala plava , hehe
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Big Brother 4 eh...bio bi puno bolji ovaj BB da su mene primili ![]() ali su me doslovno odjb ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 84
![]() | Re: Big Brother 4 jebem ti ove bilmeze na rtl i njihov webstream i glupo prebacivanje kamera svakih par sekundi...upalim stream i TAMAN naletim na presvlačenje ove splićanke...i ženska odvezuje grudnjak kupaćeg, kad se odjednom stream prebaci na kameru u dnevnoj ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

,,
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!