| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Ma taj Krešo je katastofa,al da je osto on bi bobijedio!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Ajme, nadam se da te glupave emisije više neće biti. Uopće ne kužim čemu. Inače sam tu i tamo viđala na faxu onog Željka iz prve sezone (ajde to sam još koliko toliko gledala). I Brankicu dok sam hostesirala na velesajmu, onda se i ona kesila po štandu. ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 svake godine uzimaju sve gore unutra. jos je prva sezona bila najbolja. najnormalniji ljudi unutra a ne ko u ovoj 3. svi se samo svadaju i sexaju.
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!