| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; neznam ni ja nikoga,ali Big Brother je stvarno predosadan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 ma dajte. uskoro ce gayeve stavljat u nutra samo da dobiju gledanost. prva je bila najbolja(bar meni)
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Ne poznajem osobno nikoga. Gledala sam samo prvu sezonu, a ove ostale slabo, možda tek tu i tamo par minuta pokoje, ako mi je bilo jako, jako, jako dosadno. Uvijek je prva najbolja, kao i 1. dio bilo kojeg filma. Nastavci su uvijek lošiji. I da, jedna stvar mi je jadna - cenzura. Tipa reklamira se pušenje i ne znam ti ni ja što, jer to ˝kvari našu jadnu dječicu˝ , ali nema veze što je većina filmova prepuna raznog nasilja i inih stvari; to se najnormalnije prikazuje ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Big Brother 4 Citat:
ali pušenje je zabranjeno reklamirati na televiziji (bilo kojoj) zapravo ne pušenje nego cigarete. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.