| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Ja sam tak čul i samo to prenosim..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #452 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Primitivizam, to je kao da idu organizirano žensku tuc, tip ima 20 kila s krevetom i sise cetvorku. ![]() A opet , mozda ga ne zele tuc, mozda im je samo napet i sexy, organizirat ce utrku, tko prvi, njegov Hrvoje, jer se ipak kaze da su oni koji najvise "mrze" pedere, zapravo sami pederi. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #455 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Citat:
![]() Big Brother 4
__________________ SEXY LENA | |
| | |
| | #459 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Jupi! ![]() Ivana i Goran mi idu na nerve koliko i ove dvi, ako ne i više... Da bar svi cetvero izlete u petak skupa vani .... Bit ce veselo ako Senka ode u malu kucu, ona i Vita ce jedna drugoj oci iskopat. A ako ode Mirela, Valentino ce probit, preskocit ce zid, samo da pobigne od nje. ![]() Kako god okrenes bit ce zabavno. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:12.