| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; Glavno da je BB smeće, a svi ga gledaju.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Big Brother 4 totalno sra.. i premda svi to kažu toliko je medijski praćen da do kraja svi znaju sve o tom... i treba stavljat ako se hoće gledanost kojeg gaya i muškog i ženskog, naći kojeg misli da je "muškarčina", možda kojeg rasista, nekog od ovih zelenih za zaštiti okoliša, par alkoholičara, koju curu "slabijeg morala" i to je recept koji će svi pogledat i gledanost bi bila rekordna, svaki dan neki bi bio najmanje jedan incident...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 Ovo nije big brother nego gay brother ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

Glavno da je BB smeće, a svi ga gledaju. 

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

,pu pedercina sugava...