| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Big Brother 4 u Kultura i Zabava forumu; ova sezona je mrakkkk mrak super su... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #503 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-10-07 Godina: 22
Poruka: 26
![]() | [quote=pharaoh;379510]čuo sam da se draftaju već za četvorku, iako nisam dosad nikad gledao kak spada taj show, jer nisam pretjerano ni zainteresiran, zanima me jel znate nekog osobno ko je dosad bio u BB, i da li znate možda nekog da je išao sad na testiranja, ja konkretno znam jednu curu iz VTC-e da je išla ali nije prošla, a ta da je prošla, vidili bi sve full frontal i all the way. meanwhile slikei z engleskog BB, tam je poprilično zanimljivo.[/ to je BB a ne ova nasa komedija.
__________________ SCIO NIHLI SCIO |
| | |
| | #504 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 ajoj, retard!!! veliki!! ![]() da se nadovežem na temu, dečki su još kako koji prihvatljivi al zato cure.. pa toje sramota za ženski rod.. senka, vita, mateja, mirela... bože... horor!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio L o r e n a : 29-10-07 u 21:54. |
| | |
| | #508 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Big Brother 4 meni su cure kritične, onak najiskrenije.. il balavo razmažene i glupe ili ucviljene! ne podnosim to.. ušla bi nutra samo da ih mogu zaje..... pošto su kratke sa živčekima! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #510 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-10-07 Godina: 19
Poruka: 31
![]() | Re: Big Brother 4 Ova Vita je prava splićanka=))))))))). Cura mi je baš simpa... Ma super mi je.. Lipa,zgodna A i Maja Paola mi je prelipa...
__________________ Imam mana, imam nedostataka, ponekad me poželiš zadaviti, ali moraš priznati... ne možeš bez mene!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: big, brother |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

((buaaaaaaaaa